Kolega Šimůnek vyvolal v kolegyni Laurinové vzpomínky na mononukleózu

 Celebrity 
24. ledna 2016 09:18 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Od natáčení pohádky Z pekla štěstí uplynulo už hezkých pár let www.le-co.cz
Trochu jako před zápasem v boxerském ringu to vypadalo na křtu tradičního kalendáře firmy Leco, výrobce nejkvalitnějších uzenin českého trhu. Tématem fotek, na nichž letos pózují Mirek Šimůnek a Sabina Laurinová, byl totiž legendární filmový hrdina Rocky.

"Byl to jeden z prvních filmů, které jsem viděla na videu. Tehdy jsem jako sedmnáctiletá měla mononukleózu a někdo mi půjčil videopřehrávač, to byla žhavá novinka, no a jeden z filmů, který byl k dispozici, byl právě Rocky," zavzpomínala Sabina, která také prozradila, jaké má s boxem osobní zkušenosti: "Nebyla jsem nikdy příznivcem těchto sportů, už ten pohled na ně mě bolel. Díky focení kalendáře pro Leco jsem ale objevila možnost vyventilovat prostřednictvím boxu nahromaděné napětí. Musím říct, že bušit v rukavicích do šunek byl skvělý relax."

Sabina s Mirkem se pracovně naposledy setkali při natáčení pohádky Z pekla štěstí. A hned si navzájem polichotili, že se prý na tom druhém od té doby vůbec nic nezměnilo. Jiskra ovšem mezi šunkami nepřeskočila, ačkoli jsou oba právě volní. A na dotaz, zda by nechtěla mít doma svalouše typu Rockyho, odpověděla Sabina poněkud šalamounsky: "Vypracované tělo se mi líbí, pokud je to s mírou, ale je pro mě důležitější, aby měl muž i něco uvnitř. Vtip, šarm... Můžu ale říct, že podle mých zkušeností právě tihle muži, kteří navenek vypadají tak chlapácky, jsou uvnitř velice křehcí."

Na křest kalendáře dorazila také česká boxerská špička Lukáš Konečný a jako protiklad tohoto profesionálního tvrďáka i dvě křehké dámy - Gabriela Kratochvílová a Eva Čerešňáková. Ty se staly patronkami dětí, kterým firma Leco ve spolupráci se spolkem Dobrý skutek, tak jako každý rok, věnovala finanční příspěvek na zdravotní pomůcky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve