Přeučil s manželkou si už nikdy nic nekoupí!

 Celebrity 
23. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Přeučil a Eva Hrušková už nic kupovat nebudou! A basta! Profimedia
Největší gentleman českého šoubyznysu Jan Přeučil se svou manželkou, herečkou a první českou Popelkou Evou Hruškovou si už nikdy nic nekoupí! Alespoň to prohlašují mezi přáteli! Důvodem je stěhování, kterým se zabývají už několik týdnů. Museli se totiž rozloučit s řadou věcí a ze schraňování různých cetek prý už vyrostli.

"Nebere to konce. Jsme oba dva opravdu sběratelé a milovníci krásných věcí, ale i drobností a suvenýrů. Když se ale člověk stěhuje a musí se s řadou věcí rozloučit, teprve vidí, kolik toho má. Prostě jsme si řekli, že už nebudeme dělat sbírky a budeme hodně zvažovat, co si odkud přivezeme," říká Eva Hrušková, v níž našel Jan Přeučil oporu a životní lásku po tragickém odchodu jeho milované Štěpánky Haničincové.

A protože Hrušková je nejen výborná herečka, ale i manažerka, dokáže dát dohromady nejen vystoupení a různé akce, které manželé absolvují, ale i akci "kulový blesk". Tedy stěhování. "Je to sice jen přesun z bytu do bytu přes chodbu, ale ono je to už jedno. Stejně musíte většinu věcí zabalit, přemístit, přenést, zase vybalit, umýt. No, kdo to nezažil, nepochopí," říká i herec, dabér a kantor Jan Přeučil, který měl prý největší starost, kam v novém bytě uskladní svých 60 klobouků, kterými je pověstný.

Přeučilovi se ale nestěhují do neznámého. Tedy Jan ano, ale Eva Hrušková se jen vrací do svého původního bytu, kde kdysi bydlela. "Budeme to tam ale mít jiné. A protože k tomu ještě pracujeme a řešíme i další věci, je to záhul. Ale už to pomaličku bude hotové a pak si oddychneme. Musíme stihnout i dovolenou u moře, na kterou se velmi těšíme," doplnila Eva Hrušková, která stále více dokazuje, jak zdatná je nejen manželka, matka, ale i organizátorka a manažerka.

Jan Přeučil svůj původní luxusní byt opouští po téměř 40 letech, Eva Hrušková se vrací po 15 letech tam, kde bydlela s bývalým manželem. Důvodem je hlavně to, že oba už nepotřebují tolik prostoru a naopak myslí na to, že rozlehlý byt je jen požírač času, ale taky peněz.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum