Velký podvod na Lucii Bílou!

 Celebrity 
20. června 2015 11:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá sice dostala zaplaceno, ale zásadní věc jí neřekli! archiv
Lucie Bílá byla podvedena! Jak VIPstory.cz před časem jako první informovalo, stala se porotkyní soutěže Česko Slovensko má talent! Jenomže ji neřekli, že Češi ji neuvidí! Televize se totiž nedohodly.

Talentovou soutěž uvede jen slovenská televize JOJ a česká Prima tentokrát ne. To Bílou velmi mrzí. "Je to velká škoda, protože jsou tam věci, které se nedají ani popsat. Mnohdy mne opravdu zvedly ze židle. Tentokrát si neumím představit, kdo vyhraje," uvedla Bílá, která seděla v porotě už dvou předchozích ročníků.

"Lucka je opravdu smutná z toho, že takhle velký projekt je vlastně znehodnocený tím, že se slovenská s českou televizí nedohodly tak, jako v minulých ročnících. Je to show a o tu jde. Uvidí ji jen Slováci, nebo ti, co mají možnost slovenskou televizi chytit," řekl VIPstory.cz zdroj ze štábu soutěže.

Z Česko Slovensko má talent si dokonce vybrala spolupracovníky, kteří ji doprovázeli na jejím Černobílém turné. Především multižánrová chlapecká skupina The Pastels, skvělý bubeník Mika Ronos nebo světlomalíř Alex Dowis.

Slavice sice dostane svůj skoro milionový honorář a bude za hvězdu na Slovensku, kde ji publikum miluje snad ještě víc, než doma v Česku, nicméně je jí líto, že talenty, které ona spolu s kolegy hodnotí, diváci v druhé části bývalé jedné společné republiky neuvidí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod