Ben Cristovao jak ho neznáte!

 Celebrity 
20. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ben Cristovao je opět hercem. A hraje tak trochu sám sebe! youtube.com
Ben Cristovao ze Superstar pěkně zmužněl! Nejenom, že zpívá, tančí a věnuje se projektu zabývajícím se kyberšikanou, ale zase hraje v televizi. Scénáristé ho obsadili do seriálu Ulice.

Pro namakaného Bena to není premiéra. Už si zahrál v Ordinaci v růžové zahradě, kde ztvárnil syna Maxe Jana Čenského z prvního manželství. Pak se jeho postava vytratila. Teď měl skoro dva roky pauzu a před kameru se vrátil.

V seriálové škole, která se právě potýká s případem šikany, vystoupí s projektem Seznam se bezpečně!, jenž si klade za cíl „upozornit na nebezpečí skrytá za nejrůznějšími identitami na internetu a naučit děti řešit situace, do kterých se mohou dostat“.

Společně s Martinem Kožíškem, autorem projektu, pomohou vyřešit případ šikany mezi Rozinou a Lucií. Takže jeho angažmá v nekonečném seriálu je nejen fajn pro jeho konto a atraktivní pro televizi, ale zároveň prospěšné pro osvětu.

Zpěvák není jediným nováčkem v televizních seriálech na Nově. Do Ordinace, kde on sám hrál před tím, nastoupil Daniel Bambas, který hraje syna ředitele nemocnice Hejduka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod