Herec Pavel Trávníček a jeho životní trauma!

 Celebrity 
21. června 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herec Pavel Trávníček má nepříjemný pocit z jistých lidí Brandeis Clinic
Nejznámější český princ Pavel Trávníček promluvil o svém traumatu! Tím jsou věci týkající se zubů. Nyní se herec musel odevzdat do područí stomatologů před svou další očekávanou veselkou, kterou se svou partnerkou Monikou Fialkovou chtějí stihnout ještě tento rok.

Zkušený stomatolog ze špičkové pražské kliniky slavného herce uklidnil, že se nemusí ničeho bát! Trávníček však nemá trauma ze zubařů, ale ze zkažených zubů. Především u druhých. Sám si nechal opravit kazem zkažené zuby.

„K zubaři chodím dost pravidelně. Nejen, když to potřebuji. Když na mě totiž někdy promluví někdo, kdo má hnusné zuby, tak se mi začnou potit i nehty. To je moje trauma.“ svěřil se ještě na zubařském křesle herec, kde se rozpovídal i o svém vztahu k zubařům.

„Vnímám je velmi kladně. Věřím, že mi chtějí pomoct. Zároveň mě hřeje pomyšlení, že i oni se jednoho dne ocitnou v zubařském křesle u svého kolegy,“ smál se Trávníček, který podle svých slov nikdy neměl špatnou zkušenost se zubařem, protože k němu byli vždy vlídní.

A Trávníček, kterému zubní lékař Ondřej Klika měnil nevhodnou starou zubní výplň, prozradil, proč musel na zubařské křeslo. „Zuby jsou u herců jejich živnost. Musí si dávat opravdu pozor. Takže jsem svou návštěvu ani chvilku nezvažoval, prostě jsem jednal,“ dodal herec.

A jak na tom je podle odborníků Pavel Trávníček se svým chrupem? „Na základě vstupního vyšetření jsme se u pana Trávníčka rozhodli pro výměnu nevhodných starých výplní a dostavbu drobných fraktur v podobě uštípnutých předních zubů. Jednalo se o běžný zákrok, nic komplikovaného. Výkon byl naprosto bezbolestný, protože byl proveden v lokální anestezii,“ vysvětlil doktor Klika.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008