Nahé foto tohoto hřebce Vás dostane! Co dělal před zrcadlem?

 Celebrity 
20. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tenhle herec je neskutečně sexy! Víte komu patří svalnaté paže? Profimedia
Komu asi patří tohle svalnaté tělo, které není vyhnané steroidy, ale vydřené v posilovně? Amerického herci, zpěvákovi, tanečníkovi Zacu Efronovi. O něm však kolují skazky, jak to má vlastně se ženami, protože americký a nejen ten - šoubyznysový rybník je plný pomluv.

Někteří považují Efrona za pěkného kance, před kterým žádná neuteče ani na strom. Jiní zase říkají, že ženy mají jen za úkol zakrýt jeho skutečnou přízeň k mužům. Světem však kolují i fotky z jeho mladších let, které jsou rozhodně autentické a on sám by asi byl raději, kdyby nebyly. Jedna je obzvlášť hodně žhavá a vznikla před lety díky jeho přičinění, když se i se svou chloubou sám nafotil.

Zac Efron měl prý docela bouřlivé mládí a zkusil kde co. Což je odpověď na otázku, jestli má zkušenosti s muži. Nicméně poslední roky možná hledá nějaký vztah. Zda se ženou je otázka. Loni byl však načapán, jak se podezřele tiskl a tančil s herečkou Michelle Rodriguez. Zda spolu udržují kontakt stále, nebo šlo jen o letní flirt, není jasné.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?