Záhadná smrt české herečky! Byla nalezena až dva týdny poté, co zemřela.

 Celebrity 
20. června 2015 18:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Jakoubková zemřela v třiapadesáti letech FTV Prima
Byla považována za jednu z nejkrásnějších a zároveň nejtalentovanějších českých hereček. Dnes uplyne deset let od její smrti. Eva Jakoubková byla nalezena mrtvá ve svém bytě v Karlově ulici 16. června 2005. Proč ale hvězda krásné herečky tak brzy pohasla?

V roce 1984 se Eva Jakoubková provdala za zpěváka Petra Nováka, který se v té době již sám utápěl ve velkých problémech. Vadil mu politický režim, vztahovaly se na něj různé zákazy a omezení a on situaci řešil alkoholem. Jakoubková nezůstávala za partnerem příliš pozadu a jejich manželství nebylo právě typické. Vzhledem k časově náročné profesi se rozhodli pro život bez dětí. Svůj volný čas trávili převážně po hospůdkách a domů chodili jen přespat. Jak vzpomínají jejich přátelé: „Pili oba a s velkou chutí“. Nemohlo to dopadnout jinak. Životní styl se neblaze odrazil na zdravotním stavu obou manželů. Novák zemřel na celkové selhání organismu v roce 1997 v pouhých dvaapadesáti letech.

Evu jeho smrt srazila na kolena. Začala se kamarádit s podivnými existencemi a obklopovala se podezřelými lidmi, kteří ji pouze využívali. Svého exmanžela přežila o pouhých sedm let. Když dlouho nevycházela ze svého bytu, přivolal domovník policii. Podle protokolu ležela v bytě mrtvá několik dnů. Její přátelé jsou přesvědčeni, že smrt herečky nebyla přirozená. Navíc krátce před smrtí měla dostat větší obnos peněz jako tantiémy po exmanželovi. V bytě se ovšem žádné peníze nenašly. Nad smrtí krásné Evy se tak vznáší spousta nezodpovězených otázek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít