Karel Gott má velký problém! FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
22. června 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle asi příliš fanynky Mistra Karla Gotta nepotěši! Profimedia
Téměř čtyřicetinásobný Zlatý slavík Karel Gott má velký problém. Trápí větší část mužů. A i když se zdá, že se vzhledem ke svému věku s ním smířil, není to tak. Je to pro něj jakýmsi traumatem!

Karel Gott na sebe vždy hodně dbal a vlasy pro něj byly číslo jedna. Teď ale bohužel nastoupily roky, ale ustoupily vlasy. A ač se sebevíc snaží pleš, která postupuje zakrýt, je to marný, je to marný, je to marný. Bohužel.

Fotograf dokonce Gotta na prestižní víkendové benefiční akci se světovým španělským malířem Emiliem Fornielesem přistihl, jak moc rozsáhlý problém muž číslo jedna české pop music má.

"Karel se s tím smířil, ale ne zcela. Trápí ho to. Dokonce mu nabízeli nějaký zákrok na klinice, ale to zase odmítl proto, že je to částečně bolestivé. Samozřejmě, že k jeho věku plešatění patří, jenže když se třeba podívá na Jiřího Krampola, nebo Josefa Laufera, kteří mají v podobném věku kštici a jemu to ubývá, je z toho nesvůj," prozradil jeden z kolegů Karla Gotta.

Jenže s tím Mistr nic nenadělá. A i jeho obdivovatelky se s tím musí smířit. Důležité je přeci to, co je v hrdle a srdci a v hlavě a ne to, co je na hlavě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008