HRŮZA: Alkohol, nevěra, hádky, hysterie a zasahující sociálka: Další děsivá Výměna manželek!

 Celebrity 
18. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Výměna manželek opět stála za to! Odhaluje děsuplné vztahy v českých domácnostech! TV Nova
Nevěra, hádky, obviňování alkohol a sociálka. To vše proběhlo dalším dílem reality show Výměna manželek, kterou měli možnost diváci sledovat v televizi. Nutno podotknout, že díl od dílu je drsnější.

Tentokrát byl v hlavní roli starší manželský pár, vychovávající vnoučata místo dcery feťačky, a dvojice, v níž se manžel v hospodě drsně pohádal před kamerami s milencem své ženy.

Řešila se i nevěra manželky a její vysedávání v hospodě. Nechyběl ani zásah sociálky v jejich bytě.

Iveta (27) s o dvacet let starším podnikatelem Petrem ze Špindlerova Mlýna neprožívají idylické manželství. Žena totiž původně utekla za jiným a to i s podnikatelovými penězi.

„Vrátila se s holou p****í. Celý večer sedí v hospodě, chodí se domů ráno a pak celý den prospí a děti jsou bezprizorní,“ stěžoval si na začátku Petr. Iveta se bránila, že to bylo trochu jinak.

„Manžel to přehání, něco tam samozřejmě bylo, vše má ale své důvody,“ hájila se Iveta. Dokonce během natáčení po ní šla sociálka, protože přišla na kontrolu, když děti byly doma bez dozoru. Takže hrozí odebrání, nebo přinejmenším dohled.

Na druhé straně byli Lenka a Ladislavem, kteří pečují už o vnoučata, dnes sedmiletého Honzu a téměř čtyřletou Elinku.

„Dcera s partnerem spadli do drog, děti měly jen dvě možnosti: buď my, nebo dětský domov,“ zoufala si třiapadesátiletá žena z Vysočiny. Před kamerou se odehrála také scéna, kdy jejich dcera, která by jim spíš měla děkovat, že se o její děti prarodiče starají, ztropila obrovskou scénu.

Protože uplynul déle jak rok od natáčení, pár věcí se změnilo. Třeba to, že povedená dceruška sedí za drogy a zpronevěru peněz v base, kde bude nejméně ještě dva roky!

Dohra tohoto dílu byla velmi překvapivá. Mnozí se pak divili, že účastníci reality show byli ve skutečnosti jiní, než před kamerou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod