Harapes v slzách! Zemřel mu životní přítel. Nyní odpustil i Fialové.

 Celebrity 
17. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vlastimilu Harapesovi odešel nejbližší přítel Profimedia, ČT
Baletní mistr Vlastimil Harapes drží smutek. Ve věku 80 let zemřel jeho velký životní přítel, dramatik a spisovatel Josef Topol . Byl jedním ze signatářů Charty 77 a hovořilo se o něm jako o Harapesově partnerovi.

Zatímco baletní mistr a bývalý manžel zpěvačky Hanky Zagorové tvrdil, že společně bydleli jen v jednom domě, pražská kulturní a gay scéna však hovoří jasně.

"Vždyť spolu celá léta žili v domě na Malé Straně. Nevím, za co se stydí, všichni to vědí, jen to nikdo neroztrubuje. Jen Květa Fialová to na něj tehdy v televizním pořadu Prostřeno práskla," prozradila VIPstory.cz jedna z hereček.

Právě proto, že Květa Fialová tehdy do kamery řekla, že "Harapes je dost teplej", baletní mistr ji zavrhl, nebavil se s ní a několikrát před ní utekl. Nyní je ale smířlivější, prý ji odpustil a dokonce by ji rád viděl.

"Přál bych Květě, aby se uzdravila a zase jsme ji mohli přivítat mezi námi," prohlásil Harapes s tím, že vše bylo zapomenuto. Zřejmě ho dojal nejen špatný stav Fialové, která zápasí s Alzheimerem, ale především smrt jeho velkého přítele Topola, který sám měl dva dospělé syny, z nichž jeden před dvěma lety zemřel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod