Tahle kráska je dcerou nejslavnějšího českého pohádkového krále!

 Celebrity 
15. června 2015 00:02 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Veronika je dcera nejslavnějšího pohádkového krále z první velké české pohádky facebook
Není snad nikdo, kdo by neznal nejslavnějšího pohádkového krále Miroslava z pohádky Pyšná princezna. Začátkem července to bude 15 let, co herec Vladimír Ráž na vždy odešel. Se svou poslední ženou zplodil však dceru. Tahle kráska se jmenuje Veronika Rážová.

Veronika je nejen krásná, ale i moc milá a pracovitá. Živí se jako moderátorka na jednom českém rádiu a protože to spadá pod síť čtyř dalších, je kolegyní Libora Boučka, Petra Vágnera, Petra Říbala nebo třeba Leoše Mareše.

"Ta práce mě moc baví a jsem ráda mezi fajn lidmi. Na tátu myslím pořád a i po těch letech mi moc chybí. Hodně vzpomínám na společné zážitky a mám pocit, že je tady pořád s námi," prozrazuje Veronika, která je už také maminkou a je zároveň velmi zamilována do svého přítele Michala, který pracuje také v mediální sféře.

Když Vladimír Ráž zemřel, bylo mu 77 let a jí necelých dvacet. O to víc ji mrzí, že se více neužili. Že jí nestihl dát do života více rad a dnes by jistě byl i hrdým dědečkem. Přesto je však ráda, že s ním prožila dětství a dospívání.

V soukromí byl Ráž prý hodný, citlivý, ale poměrně introvertní. Jeho první manželkou byla Pyšná princezna Alena Vránová s níž měl dceru Markétu. ta před rokem zemřela. Upila se k smrti a Vránová ji krátce před tím zavrhla. Vztah rodičů byl divoký, plný avantýr z obou stran. To na štěstí Veronika, druhá Rážova dcera řešit nemusela. Svého tátu si pamatuje jen v tom nejlepším světle.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod