Agáta vyhrála pofidérní anketu a rýpla si do Vondráčkové

 Celebrity 
15. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Agáta Prachařová je ikonou gaykomunity. Podle některých kritiků se hlasovalo zvláštním způsobem VIPstory.cz
Modelka, moderátorka, teď nově i "zpěvačka" Agáta Prachařová - Hanychová vyhrála o víkendu anketu Gaystar . Podle mnohých velmi pofidérní soutěž. Nezapomněla si rýpnout do Heleny Vondráčkové, která se do té doby většinou umisťovala na prvním místě.

Mnozí hlasující, dokonce i heterosexuálně založení, kteří chtěli jen podpořit menšinu, tvrdí, že Agáta vyhrála zvláštním způsobem. Druhá zůstala Lucie Vondráčková. V mužské kategorii vyhrál moderátor České televize Jan Smetana, který žije ve spokojeném vztahu s moderátorkou Evou.

Agáta uznala, že tím, že vyhrála, musejí mít gayové vkus. "Je to poprvé, co jsem něco takhle absolutně vyhrála," uvedla Prachařová a dodala, že doposud se na první příčce gay ikony držela výhradně Helena Vondráčková.

Jenomže v tom je problém. V letošním hlasování dlouho vedla Lucie Vondráčková, která prý na rozdíl od Agáty opravdu pro gay komunitu něco udělala. "Lucka rozhodně dělá pro gaye více. Zapojila se i do projektu Stejná rodina, podporující páry stejného pohlaví, které chtějí adoptovat dítě. Zatímco Agáta se jen objevuje v jejich společnosti A říct, že si jí asi více všimli, když teď začala zpívat a proto vyhrála, je opravdu k smíchu," míní někteří hlasující.

Podle kritiků ankety se během hlasování děly různé nejasnosti. Například hlasy pro Prachařovou údajně rostly záhadně zásadně jen přes noc a několikrát na pár hodin provoz stránek spadl. Organizátoři ankety Gayroku a Gaystar, tedy gayikona roku ale odmítají jakékoli ovlivňování hlasování.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum