Vyprodá Madonna arénu? Za lupeny dáte i přes 20 tisíc!

 Celebrity 
09. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
I když už Madonně není třicet, ani čtyřicet, pořád přitahuje pozornost desítek milionů fanoušků! billboard.com
Kdekdo by chtěl vidět popovou star Madonnu na vlastní oči, nebo aspoň být v jedné hale. Tu možnost její zbožňovatelé budou mít. Letos na podzim americká hvězda přijede do Prahy. Už ale ne každý bude mít na to, aby si koupil lupen!

Ceny lístků, které budou od O2 arény v prodeji od 16. března, se pohybují od 1150 do skoro 6000 korun. Když půjdou dva, tří čtyři z rodiny a budou chtít vidět všechno z těch nejlepších míst, dají přes 20 tisíc. To už je citelný zásah do rozpočtu.

Madonna vystoupí v Praze 7. listopadu v rámci koncertního turné Rebel Heart.

„Turné na podporu stejnojmenného alba bude zahájeno 29. srpna v Miami. Zatím zpěvačka uvedla jen 35 termínů svých koncertů v Evropě a Severní Americe. Další termíny v Austrálii a Asii budou následovat,“ uvedl Petr Novák ze společnosti Live Nation. Podle něj bude evropská část turné odstartována 4. listopadu v Kolíně. Následovat budou Praha a pak například Barcelona, Paříž, Londýn a Glasgow.

V Praze tahle kontroverzní diva naposledy vystoupila v létě 2009, kdy do přírodního amfiteátru na Chodově přilákala 42 tisíc diváků. V české metropoli vystoupila poprvé v roce 2006 hned dvakrát, kdy vyprodala tehdejší Sazka Arenu (dnes O2 Arenu), kam přišlo na 34 tisíc lidí, kteří to prostě museli vidět live!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod