Krainová dostala další roli ve filmu!

 Celebrity 
19. června 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Simona Krainová dostává jednu filmovou nabídku za druhou! archiv S. Krainové
Modelka Simona Krainová dostala další roli ve filmu. Tentokrát si zahraje v komedii Dvojníci, jehož natáčení právě odstartovalo s takovými hvězdami, jako je Ondřej Sokol. Petr Nárožný, Jakub Kohák, Miroslav Etzler, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler, Miroslav Táborský.

V dalších rolích uvidí diváci také třeba Zuzanu Slavíkovou či Jitku Schneiderovou. Film natáčí v reáliích, tedy v interiérech i exteriérech města Litoměřice, kde dostanou šanci zahrát si komparzní role i místní obyvatelé.

„Další část snímku potom bude vznikat v Praze či ve Slaném. Dvojníci by do do českých i slovenských kin by měli dorazit v únoru 2016 a jde o kolotoč plný překvapivých komediálních situací,“ prozradil režisér Jiří Chlumský.

Pro Simonu Krainovou je to další filmová role po Vybíjené, která měla premiéru začátkem letošního roku. Ve Vybíjené se dokonce částečně odhalila a její krásné křivky mohli obdivovat desítky tisíc diváků.

„Je to pro mě další výzva a moc se na to těším. Navíc je to s partou velkých profesionálů a každou takovou šanci beru i jako další zkušenost,“ prozradila Simona Krainová

A o čem že Dvojníci budou? Bude to prý sice smyšlený příběh, ale tak trochu ze života!

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují… Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen.. A na to, jak to dopadne, si musejí diváci počkat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod