Pohřeb Vinetoua-Pierra Brice! Proč nepozvali přítele Gotta?

 Celebrity 
18. června 2015 16:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
V Mnichově se rodina, přátelé i fanoušci naposledy rozloučili s velkým Pierrem Bricem facebook
V Mnichově se ve čtvrtek konalo poslední rozloučením s nedávno zesnulým Pierrem Bricem, legendárním Vinetouem. Zatímco dorazila jeho rodina, přátelé i kolegové z bájné ságy, kamarád Karel Gott nepřijel. A to přesto, že je v Německu!

Pierre Brice zemřel 6. června po komplikacích na zápal plic v Paříži. Následně bylo nutné vyřídit transport těla do sousedního Německa a vyřídit všechny formality, včetně pohřbu.

"Pozvání jsem nedostal. Nepojedu tam. Rozloučím se s ním ve svých vzpomínkách," prohlásil Zlatý slavík, který vždy o Briceovi hovořil v superlativech.

Pohřbu v mnichovském kostele sv. Michala se zúčastnily stovky lidí, včetně některých herců ze ságy o Vinetouovi. Jako třeba Sam Hawkins, tedy 85letý Ralf Walter. Přišla i Rybana, tedy Uschi Glas, která patří k německých filmovým legendám a o Pierrovi prohlásila, že to byl úžasný člověk, který ji při natáčení velmi pomáhal. Poslední rozloučení si nemohla nechat ujít ani filmová sestra Nšo-či, herečka Marie Versini.

Záplavy květin, zápisků do kondolenční knihy i fanoušků. Posledním přáním Pierra Brice bylo, aby na jeho pohřeb lidé chodili v bílém a nenosili květiny. To první pár lidí, včetně manželky zesnulého splnilo.

Pozůstatky slavného herce byly po mši převezeny na hřbitov do Gräfelfingu, kde byla rakev uložena do rodinné hrobky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum