To je gól. Tenhle sexy fotbalista má už svou módní značku!

 Celebrity 
04. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lukáš Vácha si hodně zakládá na svém vzhledu, proto patří k sexy symbolům českého sportu archiv L. Váchy
V současné době asi nejvíce sexy fotbalista pražské Sparty Lukáš Vácha, o kterém kolují přímo postelové romány, má už svou vlastní módní značku. Oblečení není sice pro úplně každého, ale pro metrosexuály, kterým mladý fotbalista bezesporu je.

„Nápad celé kolekce vzešel od mých fanoušků, kteří se mě na sociálních sítích dotazovali, kde koupit různé kousky oblečení, které na mě viděli. Vzhledem k tomu že mám rád práci Lukáše Macháčka, a velice rád nosím jeho oblečení, napadlo nás vytvořit společnou kolekci dostupnou mým fanouškům, “ prozrazuje mladý sexy sportovec.

Vácha se nebojí experimentovat co se střihů a kombinací týče. Móda je ale jen jeho koníčkem. Že by se sám dal na navrhování oblečení, to prý nehrozí.

A v čem že je značka LV6, tedy Lukáše Váchy výjimečná? „Tak hlavně je to Capsule kolekce s rukopisem Lukáše Macháčka, což jsou obrácené švy nebo oversize prvky. To dává důraz na bavlnu. K autentičnosti jednotlivých kousků dopomáhá i štítek nesoucí vyšívanou zkratku LV6. To je zase zkratka v které hraju za ACS i součet čísla 15, za národní team,“ vysvětlil mladý fotbalista.

Uvidíme, kolik zájemců na tuhle netradiční módu přistoupí. Třeba bude Vácha za chvíli vydělávat víc coby módní guru, než jako sportovec.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve