Skončí Rázlová znovu před soudem? Její snacha se strašně naštvala a promluvila i o týrání!

 Celebrity 
03. června 2015 08:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Regina Rázlová byla souzena jako spolupachatelka za vytunelování Skloexportu. Nyní hrozí, že před soud půjde znovu! archiv
Herečka Regina Rázlová, která o sobě v posledních měsících dává hodně vědět především šokujícími a někdy i nekompetentními změnami na Mezinárodní konzervatoři, by mohla jít znovu před soud. Hrozí totiž obnovení procesu, v němž byla ona i větší část rodiny obžalována ze zpronevěry stovek milionů korun ze Skloexportu.

Rázlová spolu se synem a dalšími členy rodiny unikli trestu jak pro nedostatek důkazů, tak především díky Klausově amnestii. Jenomže, teď může být všechno jinak! Bývalá manželka Barbora jejího syna se rozhodla promluvit. A podala opravdu šokující svědectví!

Státnímu zástupci prý dodala důkazy, podle nichž je zřejmé, že Lukáš Rázl skutečně za úpadek kdysi úspěšné firmy, v které velmi zásadně figurovala i jeho matka, může.

"Rozhodla jsem se odtajnit některé věci, týkající se kauzy Skloexport. Skutečně tu kauzu vrhají do úplně jiného světla," uvedla pro Naše Zprávy TV Barrandov Barbora Rázlová, která prý chce, aby se veřejnost dozvěděla, že za vytunelováním půlmiliardového majetku bývalého libereckého exportního gigantu Skloexport skutečně mohl zčásti i její tehdejší manžel.

Kvůli krachu Skloexportu přišly tehdy o práci stovky lidí. Sama Regina Rázlová začala tvrdit nejen, že je nevinná, ale po skoro roční vazbě, že trpí roztroušenou sklerózou a bipolární poruchou i dalšími obtížemi. Nemohla téměř chodit, mluvit. Dnes však hraje divadlo, točí filmy a učí na konzervatoři.

„Je zvláštní, že lidé takto vážně nemocní většinou svůj stav k lepšímu, především postupem věku nezlepší ani díky lékům. Regíně se to podařilo. Asi se stal boží zázrak,“ myslí si jedna z jejích hereckých kolegyň, kterou taky šokovalo, že celá kauza byla vlastně smetena ze soudního stolu.

Proč se ale manželka syna herečky Barbora Rázlová držela stranou, když samotný čin se měl odehrát už v letech 1996 až 1997? Nechtěla snad svědčit proti svému někdejšímu manželovi, který ji navíc prý bezprostředně ohrožoval na životě. Syn známé herečky se totiž během jejich manželství ukázal údajně jako násilník.

"Psychopat po všech stránkách. Vždycky když mě napadal, tak mi vzal doklady, klíče od auta, peníze, svléknul mě do naha a vyhodil před dům," uvedla při vzpomínání na minulost žena štábu snacha Rázlové.

"Hodil mě do auta a odvezl mě na pole. Celou cestu jsem musela být nahá a musela jsem mít hlavu na podlážce, kterou mi tlačil k zemi. Tahal mě za vlasy s tím, že mě jede zabít. Na poli mě znásilnil," prozradila štábu televize informace hraničící s týráním Barbora Rázlová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve