Dvě krávy s hezkýma kozama, ale i pořádný prasata! To bude nová Výměna manželek

 Celebrity 
02. června 2015 11:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nový díl výměny manželek, kde nebudou chybět ani kozičky! TV Nova
Dvě krávy a pěkný kozy uvidí diváci v dalším dílu reality show Výměna manželek zítra večer na Nově. Právě o tato hospodářská zvířata a taky prasata, koně i slepice budou dalšími účastníky.

Jak si poradí rázná Lenka ze statku, která rodila už ve svých patnácti letech se třemi ukřičenými dětmi? A zvládne vůbec mladá maminka, práci se zvířaty na vesnici?

V premiérové Výměně manželek se představí Lenka (43), její manžel Petr (46) a dcera Andrea (19). Na druhé straně bude Lenka (21), manžel Jiří (24), syn Filip (5), dcera Lili (2) a Laura, která je ještě miminko.

A právě mladičká matka Lenka, která měla své první dítě už v patnácti letech, žije v bytovce a bytostně se bojí zvířat. Vyzkouší si život na farmě s desítkami zvířat. Dvě krávy, hezký kozy a pořádný prasata nebudou chybět. Už příjezd do svého nového dočasného domova pro ni však bude šokem.

Dojde jí totiž, že starat se nebude jen o náhradního manžela a dceru, ale bude muset pečovat o hospodářství a překonat strach pro ni nebude vůbec jednoduché.

Její první úkol byl nakrmení koz a ani to se neobešlo bez problémů... Vypořádá se nakonec Lenka s životem na farmě? Nezdrhne mladá žena navyklá na město z natáčení?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47