Bohdalka odkryla obrovské tajemství!

 Celebrity 
08. června 2015 00:08 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová prozradila svou 13. komnatu archiv ČT
Herečka a "nesmrtelná teta", jak ji mnozí přezdívají kvůli její vitalitě, Jiřina Bohdalová odkryla své největší tajemství! Prozradila totiž, že celý život dostává milostné dopisy. Co s nimi herečka, která ztvárnila stovky filmových, televizních a divadelních roli, dělá?

"Celý život dostávám milostné dopisy, pozvánky na rande a podobně. Ale nikdy jsem na žádný z nich neodpověděla. Některé si však schovávám," šokovala Bohdalka v projevu v rámci koncertu na Žofíně k 80. dirigenta Václava Hybše.

Herečka přiznala, že od svého mládí, od hereckých začátků ji chodily desítky, či stovky různých dopisů. Většinou těch hezkých. A ve své době převažovaly milostné, návrhy na rande, na sex, ke svatbě. Podle svých slov ale nikdy údajně na žádný nereagovala.

Na oslavě Hybšových narozenin, s kterým natočila desítky pořadů, přečetla jakýsi milostný dopis, který se měl tvářit jako milostný dopis pro Bohdalku a měl ji ho kdysi poslat. Logicky šlo ale o nadsázku, která všechny v sále velmi pobavila.

"Jiřina byla ve své době opravdu hodně žádaná nejen jako herečka, ale i jako ženská. S chlapama ona to vždy uměla. Ale jediný chlap, do kterého byla opravdu blázen, byl Radek Brzobohatý. Žádný jiný vztah už pak nikdy neprožívala tolik. Potřetí se už nevdala," řekla jedna z kolegyň.

Prvním manželem byl inženýr Staš, s kterým má dceru, herečku Simonu Stašovou. Vychovávala ji vlastně sama. S Brzobohatým děti neměli. A Bohdalka těžce nesla, že ji později vyměnil za Hanu Gregorovou, mámu Ondřeje Brzobohatého. Roky se jeden druhému pokud možno vyhýbali. Až dva roky před smrtí Brzobohatého se spolu usmířili a dokonce natočili film Vrásky z lásky, který je tak trochu "životní etapou" jich samotných.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím