ŠOK! Úplně nahá Leona Machálková!

 Celebrity 
19. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leona Machálková jako "nahá" a trochu zešedlá VIPStory.cz
Zpěvačka Leona Machálková je pořád kus ženské. A jak může, udělá cokoli, aby bylo veselo. A je jí jedno, že je u toho třeba nahá a ještě k tomu tak nějak zešedlá. Machálková si umí ze sebe udělat legraci, že tomu ostatní ani nevěří.

Na narozeninách mistryně světa v krasobruslení Radky Kovaříkové si kromě jiného se synem Arturem prohlédla celou expozici muzea voskových figurín. V jednom ze sálů neváhala a stoupla si za torzo, které je určené k focení. A rázem se ocitla „nahá“.

Kolegyně a kolegové z oslavy se začali smát a Leonu v rouše Evině si začali fotit. Pak si Machálková z krku sundala ještě medaili, kterou dostávali všichni jako suvenýr, nandala ji torzu na krk a dělala, že je to vlastně ona.

„To je legrace. Jsem krásná, sluší mi to takhle,“ vtipkovala zpěvačka. Pak si na speciálním 3D simulátoru vyrobila vlastní sochu s pomocí syna Artura a ta ji přišla na mail.

„Jsem moc ráda, že Leona přišla, protože nám hrála v Popelce na ledě. Jsme kamarádky a ona nikdy nezkazí legraci,“ chválila si oslavenkyně Radka Kovaříková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty