Novopečený otec Vojtek: Zůstane v domě sám?

 Celebrity 
17. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek opustil rodinu. Zůstane ta v domě v Řitce nebo zpěvákovi zbude dům? archiv
Roman Vojtek se včera podruhé stal otcem. Jeho manželka Tereza, kterou nedávno opustil, o zhruba dva týdny porodila dříve císařským řezem chlapečka Benedikta. Komu zůstane dům v Řitce, bude tam bydlet Tereza s dětmi, nebo se odstěhuje?

Může to skončit tak, že žena Tereza s dětmi nebude chtít zůstat v domě, kde společně prožívali lásku, ale kde taky vztah dostal trhliny a odstěhuje se. Na hrbu pak dům za několik milionů korun zůstane Vojtkovi. Ostatně na něj je i hypotéka, kterou splácí.

"Zatím tam Tereza bude, až přijde z porodnice, ale cosi říkala, že v Řitce nebude chtít zůstat, tak nevím. Je z toho hodně špatná. Roman se nezachoval zrovna dvakrát dobře a to ani mediálně ne. Je to ale jejich věc," řekla VIPStorycz kamarádka manželky zpěváka.

Sám Vojtek prosil před čase o shovívavost. Protože prý už vnitřně cítil, že takhle dál nemůže. Možnost, že by teď, kdy se jim k dcerce narodil i syn se vše vrátilo do starých kolejí, je téměř nereálná. Tereza Vojtková svému manželovi už nevěří a jako s partnerem s ním skončila. Pokud odejde z vilky v Řitce, bude si muset najít byt či jiný dům, ale nebude mít finance na to, aby si ho platila. Postarat by se musel buď Roman nebo někdo jiný.

V kuloárech šoubyznysu se spekuluje, že za rozchodem nemusí být jen podivné deprese otce rodiny, ale údajně možná jiný muž, který je v životě Terezy. K tomu se ale ani jeden z páru nevyjádřil. Tajemství tak trvá dál.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty