Slavnému Krakonošovi Janžurka nikdy nepřála! Proč?

 Celebrity 
19. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Představitel Krakonoše ale i řady dalších rolí oslavil 93. narozeniny ČT
Představitel slavného Krakonoše František Peterka oslavil neuvěřitelné 93. narozeniny. Přestože za svůj život utrpěl řadu úrazů a po nemocnicích strávil bohužel hodně času, stále se cítí dobře. I když je po zlomenině nohy.

"On je doslova nezmar, ale jak má velkou smůlu, tak má taky štěstí. Kromě té zlomené nohy, co má teď, mu nic neschází," prozradila jedna z jeho sousedek z libereckého paneláku, kde herec celý život bydlí. Momentálně je na LDN oddělení, kde se zotavuje právě s polámanou nohou.

Doma se mu zamotala hlava, upadl a zlomil si nohu v krčku. "Ale jí se nevzdávám. Bojuju. Je to ta noha, co jsem ji neměl rozdrcenou při té nehodě, ta druhá. Snažím se, abych se rozchodil," svěřil se Peterka, který je jinak mentálně zcela fit a jeho energii by mu mohl kdekdo závidět.

Popřát narozeniny mu chodí vždy pár jeho přátel, sousedů a známých. I do nemocnice za ním lidé chodí.Jediný, kdo mu nikdy nepopřál je herečka Iva Janžurová, která s ním v mnoha komediích hrála.

"Nějak jsme k sobě nenašli cestu. I v pauzách při natáčení jsme spíš mlčeli. Přátelé jsme nikdy nebyli," přiznal před časem herec. To Lucie Bílá se za ním před lety vydala. Popřála mu a přála se s ním poznat. Janžurová ale dodnes ani neví, kde její herecký kolega bydlí a jak a zda vůbec žije.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím