Oplácaný Tomáš Savka. Víme, jak jeho starší partnerka docílí toho, aby shodil!

 Celebrity 
18. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáše s partnerkou Zuzanou dělí 11letý věkový rozdíl! Tedy on je mladší! Profimedia
Fakt chodí s o tolik starší ženskou? Ptají se zlí jazykové z českého rybníčku zvaného šoubyznys, když vidí finalistu první české SuperStar Tomáše Savku. Žije totiž s o celých 11 let starší partnerkou. Ale co, proti gustu…

Savka se Zuzanou Procházkovou opravdu vedle sebe nevypadají jako klasický pár. Věkový rozdíl je znát. Ale jak se ukazuje, rozumí si, Zuzana Tomáše ve všem, co dělá, podporuje a snad jsou i šťastní.

„Jsme v pohodě, máme se rádi a věkový rozdíl neřešíme,“ tvrdí Savka, který svou kariéru pořádně rozjel. Zatímco teď v Ostravě hraje v Sunset Boulevardu, na podzim se objeví v novém muzikálu Atlantida.

Co se ale Savkovi nedaří, je zhubnout. Vypadá trochu jako méďa béďa. To se ale asi jeho drahé líbí. I když by finalista SuperStar rád pár kilogramů shodil, životospráva, kdy je na cestách, mezi divadly a pořádné jídlo stíhá, až pozdě večer mu to prostě nedovoluje.

A co takhle pořádný sex, Tomáši? Tam jdou kalorie dolu doslova raketovou rychlostí! Přeci je starší zkušená žena a mladší „zajda“, to by mohlo fungovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím