Umělci jsou naštvaní na Renče! Proč?

 Celebrity 
18. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Filip Renč se podle svých kolegů chová jako nevyzrálý puberťák archiv F. Renče
Režisér Filip Renč rozšířil řady těch, kdo si pod vlivem alkoholu sedají za volant. Řada umělců je na něj naštvaná, právě proto, že kontroverzní režisér kazí renomé a neváhá ohrožovat lidi. Přitom on sám byl autorem kampaně Nemyslíš, zaplatíš.

"Nevím, co se s Filipem děje, ale chová se jak fracek. Padesátiletej chlap má potřebu sedat za volant, když před tím chlastal, nechápu. Není mu to trapný, hlavně, když dělal tu kampaň, která měla na tenhle nešvar upozornit- Chová se jak nevyzrálý puberťák a pak si o nás umělcích kdekdo myslí, že jsme takový paka všichni," řekl VIPStory.cz jeden z Renčových kolegů.

I někteří další nenechávají na slavném režisérovi nit suchou. Bojí se ale mluvit veřejně. Obávají se, že když ho budou otevřeně kritizovat, tak až by měl točit film, kde by mohli hrát, neobsadil by je. Před sebou má Filip Renč natáčení velkofilmu Lída Bárové s českými, německými i rakouskými herci.

"No, hlavně, aby to nedopadlo, jako když začal režírovat v divadle muzikál Adam a Eva. Musel to za něj dodělat Zdeněk Zelenka. Zas měl tehdy Filip to svý blbý období," dodal další člověk z branže.

Minulý týden chytili policisté Renče za volantem s akoholem v dechu. Protože měl údajně jen 0,9 promile, bude věc řešena jako přestupek. Jinak by mu hrozil soud za veřejné ohrožení. Takhle vyvázl s pokutou a může přijít na čas o papíry.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty