Takhle slavila herečka Jitka Smutná narozeniny syna své partnerky

 Celebrity 
23. ledna 2015 05:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Oslava narozenin syna partnerky herečky Jitky Smutné – Olivera (na snímku) facebook
Žijí spolu třináct let, mají společné zájmy, na Plzeňsku spolu rekonstruují dům, který byl v žalostném stavu a pochopitelně tráví volný čas a oslavy svých blízkých taky společně. Herečka Jitka Smutná (63) a její životní partnerka, spisovatelka Petra Braunová (48), které před časem prozradily svůj intimní vztah veřejnosti, se nezdráhají společně se ukazovat a prezentovat, to, co právě dělají. Jako například na oslavě syna Braunové.

Před pár dny tak spolu oslavily i 24. narozeniny spisovatelčina syna Olivera Brauna. Párty se nesla v domácím duchu, ale o zábavu bylo postaráno a Jitka Smutná, která má prý větší smysl pro humor, než by si kdo mohl myslet, dala oslavenci dort a popřála mu hodně štěstí a lásky. "Nevlastní syn" byl gratulací od „tety“, tedy partnerky své matky, velmi potěšen.

„Vztahy máme skvělé napříč našimi rodinami. Není tam sebemenší problém,“ prohlásila herečka Jitka Smutná, která sama má dvě dcery a už je dokonce babičkou. Se svým manželem, s nímž nežije, protože ji právě pojí vztah se ženou, ale stále není rozvedená. Prý jim to takhle vyhovuje.

Její partnerka Petra Braunová, jež má i další dvě děti, na sociální síti zavzpomínala dokonce i na to, jak před čtyřiadvaceti lety jela do porodnice autobusem, a jak se její syn narodil. Bylo to prý strašně uřvané batole.

Herečka i její partnerka mají úžasný vztah. A nic na rodinné pohodě nemění ani fakt, že se musely setkat někdy i s opovržením svého okolí. Obě dokonce vytvořily i jedno společné dílo, kdy Jitka Smutná pomohla své milé s dramatizací některých pasáží z její kontroverzní knihy o vztazích mezi ženami s názvem Kalvárie.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím