Lucie Vondráčková v ohrožení?!

 Celebrity 
21. ledna 2015 14:14 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková možná riskuje své zdraví a zdraví a miminka, které údajně nosí pod srdcem.  archiv filmu Babovřesky
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, která se svým manželem hokejistou Tomášem Plekancem žije v zámoří, může být v ohrožení. Za dva týdny se na pár dní ukáže v Čechách, což pro ni může mít zásadní následky! Pokud jsou totiž dosavadní spekulace o tom, že je podruhé těhotná pravdou, pak velmi zásadně riskuje! Jen sám o sobě několikahodinový let z Kanady může ohrozit ji i dítě, které má údajně nosit pod srdcem!

Nejenom patnáctihodinová délka letu do Čech, ale i neskutečně hektický program, který má Vondráčková doma naplánovaný, může znamenat komplikace. Pokud se už v loni začalo spekulovat o tom, že je Lucie v jiném stavu, přiletí domů v době, kdy bude zhruba v polovině těhotenství. A to už pro plod může být zásadní. Sama zpěvačka se zatím ke svému stavu nevyjádřila, pouze se usmívá a fabuluje. Na sociální síti několikrát vystavila své fotky ve volném svetru a pózovala před domem v Kanadě. Jestli však bude její domnělé těhotenství vypadat, jako to první, pak dlouho na mladé umělkyni nebude jiný stav příliš znát.

„Let pro těhotné ženy všeobecně je velmi rizikový. Pokud jde o tak dlouhou cestu, pak o to horší, protože tlak, převýšení a podobné věci, jako je turbulence, můžou pro nastávající maminky znamenat riziko,“ říká jeden z pilotů, který by sám prý každé ženě tak dlouhou cestu rozmluvil.

Nicméně Lucie Vondráčková je prý rozhodnutá a během pěti dní, kdy má v Čechách pobýt, má absolvovat množství rozhovorů pro média i velkou autogramiádu v obchodním centru na Pankráci. Ta se má uskutečnit 6. února odpoledne. Tam má zpěvačka a herečka představit a podepisovat CD a DVD Hit Tour, které vydala společně s Michalem Davidem, s nímž před dvěma lety absolvovala velké turné po sportovních halách.

V kinech v současné době Vondráčková kraluje v Troškově komedii Babovřesky 3, kde hraje sestru mladého faráře Šoustala (L. Langmajer).
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty