HRŮZA: Bývalá hvězda Novy přežila svou smrt!

 Celebrity 
22. ledna 2015 22:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Moderátorka a bývalá hvězda Novy se znovu narodila. Přežila děsivě vypadající dopravní nehodu u jihočeských Horusic archiv
Bývalá televizní rosnička a později moderátorka Televizních novin na Nově, dávná kolegyně Karla Voříška, Jana Adámková (43) přežila ve čtvrtek ráno svou smrt! Byla jednou z účastnic děsivě vypadající dopravní nehody dvou vozidel u jihočeských Horusic na Táborsku. Stáli při ni naštěstí všichni svatí a vyvázla „jen“ s komplikovanou zlomeninou!

Jak exkluzivně pro VIP Story.cz prozradil zdroj z českobudějovické nemocnice, kam byla Adámková, stejně jako i další dva zranění účastníci vážné nehody převezena, utrpěla zlomeninu bérce a neobešlo se to bez operačního sálu!

„Musela být operována a zákroku se podrobila v odpoledních hodinách. Je mimo ohrožení života. Kromě této zlomeniny utrpěla pohmožděniny a odřeniny, jinak je v pořádku,“ uvedl zdroj.

Jana Adámková doslova přežila svou smrt, když seděla v jednom z vozidel, která se na hlavním tahu z Tábora do Českých Budějovic čelně střetla. Na místě byli záchranáři, policisté i hasiči. Ti museli některé ze zraněných vystřihávat z vozidel. Silnice byla na tři hodiny uzavřená.

Jana Adámková, která kdysi patřila k nejkrásnějším tvářím českých televizí, si tak může do kalendáře zapsat, že se 22. ledna 2015 znovu narodila!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím