Saudkův film rozpoutal válku mezi milenci: Na čí straně je pravda?

 Celebrity 
22. ledna 2015 05:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sára Saudková bojuje s Janem Saudkem Profimedia
Snímek ze života Jana Saudka rozpoutal mezi ním a jeho bývalou přítelkyní Sárou Saudkovou nový spor. Fotograf vykresluje zmíněnou ex jako mrchu a zlatokopku, která ho okradla a znepříjemnila mu život na další dlouhá léta.

Ačkoliv postava ve filmu prý není Sára, nápadností je tu příliš mnoho, než aby tomu někdo věřil a nespojoval si je dohromady v jednu bytost. Spor o majetek, negativy, neznámá dívka co kopíruje jeho dílo, divoké kudrliny, dítě se Saudkovým synem atd.

Do očí si to říct nedokážou, a proto si vyřizují vzkazy navzájem přes média. Každý však tvrdí něco úplně jiného. Sára si stojí za tím, že ji Jeníček miloval a stále miluje, akorát se jeho ego nemůže smířit s tím, že ho opustila. Negativy mu prý neukradla a nikdy ho ani nepřipravila o žádný majetek.

Saudkova verze zní, že Sáru nikdy nemiloval, jeho negativy má dodnes a smlouvy na převod majetku mu podstrkovala vždy ve vhodně zvolený čas a zneužívala jeho důvěřivosti.

Film Sára Saudková neviděla, ale četla scénář. Nyní zvažuje žalobu, protože ji snímek poškozuje. Vypadá to na další letitý soudní spor mezi dvěma umělci...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty