Vlaďka Erbová raději nečte, co se o ní píše. Pomluvy ignoruje, ale když prý bude třeba, požene to vejš!

 Celebrity 
03. dubna 2014 04:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
S Řepkou se člověk doma určitě nenudí...! Foto: Krušovice
Zdá se to neuvěřitelné, ale i někdo jako Tomáš Řepka je schopen podlehnout svodům komerce. Jak už jste možná zaregistrovali, bývalý fotbalista se propůjčil do komerční reklamy na pivo Krušovice. Důvod byl prostý: „Nepiju tvrdý alkohol, ale pivo mám rád a když přišla tato nabídka, tak jsem se vůbec nerozhodoval a hned ji přijal,” dodal Tomáš. Role mu byla nabídnuta i proto, že je bouřlivák a hraje ve spotu sám sebe.

Hromy a blesky teď vyvolává především jeho druhá kniha Neuhýbám, s čímž souvisí i zvýšená popularita nejen Tomášova, ale i jeho manželky Vlaďky Erbové, která se naučila média raději ignorovat. „Zaznamenala jsem, že se toho teď píše hodně, ale proto, že mi chodí zprávy na mobil a na Facebook. Lidé mi píší, povzbuzují a utěšují mě. Tak vždy poznám, že je v bulváru nějaké citlivější téma, ale vlastně nevím, co se kde přesně probírá. Pro mě je to naučená věc – nečíst, nekupovat, nevšímat si toho a ono to tak funguje,” řekla Erbová vipstory.cz.

Jelikož krátkovlasá modelka často musí čelit rasistickým urážkám, ignorace je zřejmě nejlepší dostupná varianta, ale všeho prý moc škodí a má za sebou silný tým právníků. „Budu se bránit,” dodala Vlaďka stále bojující s útoky na její rodinu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty