Partyšová vyvedla do společnosti ségru. S přítelem se totiž venku ukazovat nemůže.

 Celebrity 
06. dubna 2014 14:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Gábina vzala starší sestru Moniku na Českou Miss Foto: Facebook G. Partyšové
Zhruba před týdnem se konal již desátý, jubilejní ročník České Miss. Vítězkou se stala devatenáctiletá rodačka z Brna Gabriela Franková. Podpořit účastí galavečer přišlo mnoho českých celebrit. Mezi nimi nemohla chybět moderátorka Gábina Partyšová, která přímo miluje ukazovat se na veřejnosti v drahých a krásných kouscích, ať už oblečení nebo doplňků, a kam jinam se pořádně vyfiknout, než právě na soutěž krásy?

Dokud však nezvolila ten pravý oděv, sváděla vnitřní boj mezi srdcem a rozumem. Zprvu se doslova zamilovala do dlouhých nádherných šatů od španělského návrháře Alfreda Villalby, v nichž si připadala jako princezna, ovšem odmítala jít na Miss s vědomím, že by jí někdo přišlápnul róbu za půl mega! Proto nakonec oblékla šaty ze stejné dílny, ale o poznání kratší.

Ovšem nikoho nebaví chodit do společnosti sám a jelikož pan tajemný, se kterým Partyšová chodí už asi rok, je stále jako paní Colombová, vyvede Gábina občas někoho z rodinky. Na ples v Brně vzala maminku, na Českou Miss svoji starší sestru Moniku, o níž jednou řekla, že ji překvapí vždy, když ji vytáhne někam do společnosti. Z domácí puťky se prý stane dračice.

Možná by ji měla brát ven častěji. Kdo ví, čeho zajímavého bychom se třeba dočkali a vy posuďte, jak to holkám spolu slušelo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím