Gábina Partyšová přiznala nový vztah s miliardářem z Brna. Šestapadesátiletý byznysmen se v roce 2020 stal 75. nejbohatším Čechem

 Celebrity 
04. listopadu 2022 09:46 / Pavla Krejčí
  4
📷
1 fotografie v galerii
Gábina Partyšová randí s miliardářem z Brna NextFoto
Už nějaký ten pátek kolují spekulace o nové lásce moderátorky Gabriely Partyšové. Ta sice čerstvý vztah přiznala, ale totožnost svého milého odtajnit odmítla. Není divu, podařilo se jí sbalit skvělou partii! Jedná se o miliardáře původem z Brna.

Gabriela Partyšová si v posledních týdnech užívá lásku po boku nového muže. Její vztahy prozatím končili nezdárně a zdálo se, že se jí ten pravý neustále vyhýbá. Tomu je však konec. Nedávno podle deníku Expres přiznala, že je čerstvě zamilovaná a krásné chvíle si s novou láskou nesmírně užívá.

„Mám na očích růžové brýle a chci, aby to tak zůstalo napořád. Mám krásný vztah a láska je nejkrásnější emoce, kterou můžeš v životě zažít,“ líčila před časem zamilovaně pro deník Aha. Přirozeně však totožnost svého přítele nechtěla odhalit, jelikož věří, že přehnaná pozornost veřejnosti začínajícímu vztahu příliš neprospívá. Toužila po soukromí, jelikož si chtěla ono sladké tajemství zachovat jen ve dvou.

„Já mám zkušenost, že jsem mnohdy partnery odtajnila, pak se o tom mluvilo o nás a bez nás, každý si k tomu něco připojil a bylo to velmi nepříjemné. Já se budu snažit, abychom zůstali v té naší krásné intimitě, a doufám, že se nám to co nejdéle podaří,“ svěřila se Partyšová eXtra.cz

Když se před několika dny náhodu ocitla pod hledáčkem novinářů, objevily se názory, že její nový přítel nebude úplný chudák. Partyšová totiž nasedala do soukromého luxusního tryskáče směr Maroko. A opravdu, její vyvolený rozhodně nemá hluboko do kapsy. Je jím totiž brněnský miliardář Igor Fait, jak potvrdil Blesk. A jelikož na dovolenou vzala i syna Kristiána, je patrné, že vztah nabývá opravdu vážnějšího rázu a nejedná se o pouhý románek.

Moderátorka vůbec nešlápla vedle. Podle magazínu Forbes byl Fait v roce 2020 75. nejbohatší Čech! Šestapadesátiletý byznysmen se naposledy v žebříčku umístil na 91. místě, přičemž hodnota jeho majetku je 3,8 miliardy korun. Soukromý tryskáč je bezesporu pouhým začátkem, můžeme jen spekulovat, jakými dary ji zahrnuje.

Faitův majetek pramení především z investiční skupiny Jet Investment, kterou založil. Uspěl ve skupování firem, které se ocitly na pokraji krachu. Pomáhá jim vrátit se zpátky mezi prosperující podniky s tím, že je později prodává s vysokým ziskem. 

Partnery patrně svedl dohromady showbyznys, jelikož Fait každoročně pořádá Ples jako Brno, jehož se Partyšová pravidelně účastní. Můžeme tak očekávat, že se na něm v lednu bok po boku objeví. Ani to, že lovila v brněnských vodách, není náhoda. Sama je totiž hrdou rodačkou z Brna.

V milostném životě toho založila poměrně dost. Byla dvakrát vdaná, poprvé za Josefa Koktu, nynějšího manžela Ornelly Koktové, podruhé za podnikatele Daniela Farnbauera. Jestli si konečně vybrala partnera, s nímž stráví zbytek života, se teprve ukáže. Rozhodně by si to po dvou nepovedených manželstvích zasloužila.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Gabriela Partysova (@gabrielapartysova)

Autorský článek, další zdroje: expres.cz, eXtra.cz, blesk.cz

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?