Známá televizní moderátorka se tajně vdala!

 Celebrity 
31. ledna 2016 14:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gábina Partyšová do toho včera praštila. Za manžela si vzala partnera, multimilionmáře Profimedia
Novácká moderátorka Prásku Gábina Partyšová, bývalá žena Josefa Kokty, který teď žije s Ornelou Štikovou, se včera tajně vdala. Zatímco mělo jít o narozeninovou oslavu, vyklubala se z toho nakonec svatební veselice.

Vloni oficiálně ukázala Gábina svého nového partnera Daniela Farnbauera a následovaly zásnuby a teď i sňatek. Partyšová si ale nevzala žádného chudáčka, nýbrž zámožného multimilionáře, který na korunu nekouká. A moderátorka se tak opět může topit v luxusu, na který byl původně s Koktou, který ale nakonec o vše přišel, zvyklá.

Gábina s Danielem se vzali v sobotu v naprostém utajení jen v kruhu nejbližších a to, že nejde jen o narozeniny odhalila až oslava v pražském klubu SOHO. Protože právě majitelka restaurace šla moderátorce za svědkyni.

Novomanželé pozvaným hostům oznámili, že se ten den vzali. Mnohým tak vyrazili dech. Někteří se možná cítili trochu dotčení, než na svatbě nemohli být. O svatbě neměli tušení ani Gábininy kolegové z Novy. Někteří však byli pozváni na oslavu, tak aspoň mohli sdílet s novomanžely radost.

Snad to tedy Gábině Partyšové tentokrát konečně vyjde a bude šťastná a spokojená.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008