Sexuální mašině Kateřině Brožové krachují vztahy jako na běžícím pásu. Že by pracháči došli?

 Celebrity 
09. března 2014 06:39 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kateřina asi dělá někde chybu.... Foto:Facebook
Jedna z nejatraktivnějších hereček českého šoubyznysu zůstane zřejmě do smrti na ocet. Mužům motá hlavu jedna báseň, ale žádný vztah nevydržel moc dlouho.

Asi nejdéle Kateřina žila se svým manželem, multimilionářem Zdeňkem Tomanem, se kterým má dceru Kačenku. Svatba s podnikatelem byla velkolepá a Kateřina se vdávala v šatech od návrhářky Blanky Matragi. Ty jí velké štěstí nepřinesly, neboť manželé spolu vydrželi pouhých sedm let a pak šli od sebe. Ovšem rozvod to byl hodně bouřlivý. Předcházely mu divoké hádky, u kterých musela v jejich jevanské vile dokonce zasahovat policie. A po něm pro následovaly nechutné tahanice o majetek.

Kateřina se pak delší dobu objevovala po boku movitého podnikatele Petera Kovarčíka, který se o ní však po jejich rozchodu dosti nelichotivě vyjádřil. Za svůj výrok o nejdražším escort servisu na světě čelil dokonce žalobě pro pomluvu. Budiž, velký gentleman pan Kovarčík zřejmě nebude.

Jak známo, má Brožová slabost pro slovenské podnikatele s naditou peněženkou. Z rozchodu s Kovarčíkem se rychle oklepala a skončila v náruči dalšího pracháče ze Slovenska, Borise Kollára. Ovšem tento vztah měl doslova jepičí život.

Ale jak všichni dobře víme, drby a pomluvy se šíří rychlostí blesku a možná pro svoji pověst zlatokopky zůstává Kateřina pořád sama.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve