Dvě zpěvačky, které se staly obětí bizarního obtěžování. Fanoušci nejsou vždy radost, ale často i velká starost.

 Celebrity 
07. března 2014 12:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Když ta sláva není zrovna procházka růžovým sadem... Foto: Facebook / Twitter
Život plný slávy s sebou nese nejen pozitiva, ale i negativa. Své o tom ví zpěvačka Hana Zagorová, která zavzpomínala, jak ji vydíral neznámý člověk. Říkal si Koťátko a Hanku nazýval Maminko. Dokonce ji anonym nabádal, aby se rozešla s manželem Štefanem Margitou. Nejen, že to určitě nebylo příjemné, ale svými slovy útočník uhodil na zpěvaččino nejcitlivější místo, jelikož nemá děti.

Teď už má od neznámého útočníka klid. Jednalo se o dospělou ženu. Podle všeho o opatrovnici, která ji kdysi připravila o adoptovanou dceru, jíž musela po čtyřech měsících vrátit. Celá věc ji tehdy natolik zasáhla, že dodnes o tom odmítá mluvit.

Zpěvačka Taylor Swift si oddechla teprve nedávno. Konečně má totiž v rukou soudní příkaz proti muži, který věří, že je s ní ženatý. Od roku 2011 jí posílal nevhodné emaily, dopisy a obtěžoval na sociální síti. Mezi nejbizarnější zprávy patřilo: „Nejdražší Taylor, zabiju každého muže, který se dostane do cesty našeho manželství.” Nebo: „Jestli někdo z tvojí rodiny zemře, není to moje vina.” Teď má muž, říkající si Timothy Sweet, nařízeno držet se od Taylor Swift a jejich blízkých na sto yardů daleko.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008