Děti jsou odrostlé a žádný partner na obzoru. Dana Batulková se cítí sama a musí si hledat na mazlení někoho jiného.

 Celebrity 
09. března 2014 06:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečka si stěžuje, že se teď nemá s kým mazlit Foto: Karolína Hájková
Od té doby, co žije Dana Batulková opět na svém rodném statku v Kolodějích, věnuje většinu svého volného času milovaným psům. Sama říká, že děti už jsou odrostlé, a ona se nemá pořádně s kým pomazlit tak, jak se mazlívala s dětmi. Za bezmeznou lásku a přátelství svých psů se jim odměňuje pravidelnými procházkami, skvělou péčí a častými dárečky, kterými jim zpříjemňuje život.

Bydlení mimo velkoměsto si herečka užívá. „Já jsem na statku vyrostla, takže jsem vždycky měla psy, kočičky a zvířátka kolem sebe. Nedávno jsme byli na dovolené na Lanzarote. Měli jsme tam skvělou průvodkyni, milovnici psů Janu. Ta nám vyprávěla o plemenu Kanárských chrtů – Podenco. Lovci je tam používají k lovu králíků na lávových polích. Když pejsek zestárne nebo se zraní, tak ho vlastně vyhodí, protože už neslouží. Běhají po ostrově, kde není ani voda a většinou končí v útulcích, kde je po nějaké době uspí,” rozpovídala se Dana, která se díky místnímu útulku Sára zúčastnila předávky odložených chrtů novým českým majitelům.

Batulková si před třemi lety pořídila fenku Maďarského Ohaře – vyszlu, kterou pojmenovala Abby. Prý má strašně něžnou povahu, takže je ze psí holčičky úplně nadšená. Navštívily společně obchod My Label na Petrském náměstí, kde se Abby energicky začala vrhat na vystavené hračky. Nepustila je z tlamy, dokud majitelka obchodu nepřinesla pochoutky. Dany Maďarská vyszla je teď na dietě, protože má trochu nadváhu, ale to řeší méně kalorickými granulemi.

Každá panička si zároveň přeje, aby její pes také vypadal skvěle. Abby od Dany Batulkové dostala světle žlutý obojek, který padl jako ulitý. K tomu herečka vybrala kabátek s odrazkami, aby byla fenečka při nepříznivém počasí nejen v suchu, ale i vidět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008