Zoufalé manželky se před kameru nikdy nevrátí. Smůla, holkám už není pětadvacet a podpatky jim zdaleka neklapou tak, jako kdysi.

 Celebrity 
09. března 2014 05:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Většina hlavních aktérek už má dneska padesátku za sebou. Nejmladší je Longoria. Foto: Twitter
Fanoušky populárního amerického seriálu Zoufalé manželky jedna z hlavních aktérek Eva Longoria musela zklamat. Na zvěstech o tom, že by se natočilo jakési pokračování nebo další díly, není ani špetka pravdy. Prý se spisovatel a producent Marc Cherry rozhodl napsat speciální epizodu, která se koná deset let v budoucnosti.

Zkrátka Eva a další hvězdné představitelky Teri Hatcher, Felicity Huffman a Marcia Cross už bojují s věkem. Je to něco, jako kdybyste chtěli točit další díl Sexu ve městě, což tedy není nemožné, ale stáří představitelek už neschová ani ten nejlepší make-up.

Seriál Zoufalé manželky má všechno. Sebevraždu, vraždy, požáry, záhadného souseda, tragédie, neštěstí, zneužívání v dětství, nevěru, svatby, rozchody a mnoho tajemství, která skrývají zdi sousedů na předměstí. Vaše čtvrť je oproti Wisteria Lane vlastně šíííleně nudná. Pod tímto rozmanitým obalem se ovšem skrývá osvěžující zábava, jenž udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou a cynismem. Dávku ponaučení melodrama nabízí v podobě sametového hlasu nebožky kamarádky Mary Alice, která shůry shlíží na všechny pozůstalé.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47