Dožije se některé manželství českého šoubyznysu zlaté svatby? My jsme pro vás vybrali tři, které na to mají dobře našlápnuto.

 Celebrity 
07. března 2014 06:01 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láska je láskááá Foto: Facebook
Když se rozhodneme vstoupit s partnerem do svátosti manželské, doufáme, že to je ”to pravé”. V nemoci i ve zdraví, v bohatství i chudobě, ale často to dopadne tak, že v dobrém nebo dokud to nezačne skřípat. Ještě donedávna jsme za stabilní manželství považovali i dvojici Saša Rašilov a Vanda Hybnerová. Bohužel po dvaceti letech je konec. Posledních pět let se takřka neustále hádali a již rok žijí odděleně. Saša pouze čekal, až děti budou trochu starší a lépe unesou rozvod rodičů.

Perlová svatba - Více než 30 let jsou spolu zpěvák Janek Ledecký a Zuzana Ledecká. Možná jim to vydrželo tak dlouho proto, že ještě donedávna zpěvák svoji vyvolenou před médii a společností tajil. Když už ji vyvede ven, to je zázrak.

Stříbrná svatba – Dlouhých 27 let jsou spolu Pavel Vítek a Janis Sidovský. Oba tvrdí, že to byla láska na první pohled. Registrované partnerství uzavřeli před osmi lety. Trvalo to dlouhých 18 let, než si řekli své Ano. Za jiných okolností by do toho skočili už dávno, ale teprve roku 2006 poslanci po mnoha letech dohadování schválili zákon o registrovaném partnerství.

Křišťálová svatba – Do třetice všeho dobrého připomínáme 17 let manželství Dany Morávkové a Petra Maláska. Pár se seznámil během příprav muzikálu Cabaret. Jejich vztah je tak harmonický, až je pro český bulvár nudný a jakmile se objeví jen zmínka o krizi, vzbudí to obrovský poprask. Takovou věc jim ale nemůžeme mít za zlé a přejeme, aby spolu zažili ještě mnoho šťastných let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008