Mareš Faltýnové na vrcholu olizuje ouška. Aby mu nepřimrznul jazyk.

 Celebrity 
07. března 2014 04:55 / redakce
  0
📷
10 fotografií v galerii
Rum bar na vrcholu Chopku Foto: TMR/Marek Hájkovský
Před nedávnem sice Leoš Mareš s Petrou Faltýnovou ohlásili rozchod, ale neuběhly ani dva měsíce a ti dva jsou opět spolu. Zřejmě si už jeden bez druhého, neumí svůj život představit. A nutno podotknout, že Leoš se krásné modelce snaží dělat pomyšlení.

Naposledy si spolu užívali pár dní v Jasné v Nízkých Tatrách, kde v současnosti probíhá Mistrovsví světa juniorů v alpském lyžování. Jestli ovšem stihli nějaký ten závod, není jisté, protože oči měli jenom pro sebe. Moderátor Jasnou zná, neboť sem v mládí jezdil s rodiči a podle svých slov se na místní kopce velmi rád vrací. Je o něm známo, že lyžování je jeho velkým koníčkem a v Jasné si vyzkoušel i jízdy novými lanovkami.

S Petrou vyjel do nového, nejvýše položeného rum baru na Slovensku, tedy přímo až na vrchol Chopku, kde si dali drink. A Leoš jako správný romantik na vrcholku v nové Rotundě rovnou obhlížel pokoje, kde by s Petrou mohl strávit vášnivou noc.

Večer si pak milenci užívali na party v Happy Endu. Od sebe se ani nehnuli a nikoho z přítomných nenechali na pochybách, že láska jako hrom je tu zase zpět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008