Čím si Táňa Vilhelmová omotala Vojtu Dyka kolem prstu?

 Celebrity 
07. března 2014 08:26 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
O Vojtovi sní mnoho mladých dívek Foto:Facebook
Na první pohled nesourodý pár Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk to spolu táhnou už tři roky. Táňa se rozhodla kvůli Dykovi opustit sedmileté manželství s režisérem Pavlem Čechákem, Vojta zase na oplátku opustil herečku Markétu Fröslovou. A, jak už to tak bývá, lásku navíc zpečetili dalším potomkem, synkem Lojzíčkem.

Mnozí nad novým párem kroutili hlavou a na delší přežití svazku by nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Ale světe, div se. Jak čas ukazuje, pravý opak je pravdou. O sedm let mladší herec zřejmě s herečkou zažívá euforii, kterou nikdy dříve nepoznal. A v oblasti sexu by to mohlo platit v míře vrchovaté. Přesně to totiž bývá důvod, proč se mladí muži zamilovávají do starších, čili zkušenějších žen. Případ Táni a Vojty bude těžko výjimkou...

A okolí jen zírá, jak se Vojta před očima mění. Do té doby intelektuála a bohéma zajímala spíše práce, koncerty se skupinou Nightwork a popíjení po barech. Teď se drží hezky doma a pečuje o rodinu. Dokonce se spekuluje, že i za rozpadem jejich úspěšné hudební skupiny byla touha Dyka trávit po boku Táni co nejvíce času.

Ale Táňo pozor, i toho nejlepšího bifteku se dá časem přejíst.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum