"Když není po jejich, tak pláčou a křičí," stěžuje si Pavel Trávníček na ženy

 Celebrity 
07. dubna 2014 14:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bude mladičká Monika čtvrtá a poslední? Foto: Facebook P. Trávníčka
Větu ”a žili šťastně až do smrti” zná Pavel Trávníček (63) jen z pohádek. Český herec má totiž za sebou již tři nepovedená manželství. První manželkou byla jeho studentská láska Simona Stašová, druhou vyvolenou se stala baletka Eva Štefková, s níž má dospělého syna Adama. Druhý syn Pavel se mu narodil s herečkou Helenou Dytrtovou, nikdy si ji však nevzal. Potřetí se oženil až s produkční Lucií Vrbovou, která byla téměř o třicet let mladší. Ale ani s tou mu to nevyšlo.

Momentálně žije se svou manažerkou Monikou Fialkovou (28). Dočká se však po všech Trávníčkových karambolech otázky – vezmeš si mě? „Asi jo, ale soužití je složitá věc a kdo to dokáže, tak je u mě hrdina. Člověk musí být hodně trpělivý a tolerantní. Na druhou stranu si klaďme otázku, jestli je to přirozené,” narazil šibalsky pohádkový princ. Doposud se zdálo, že pro Pavla to přirozené určitě není. „Samozřejmě jsou lidé, kteří spolu vydrží celý život, každý to má jinak. Taky hraje roli mé povolání, ale nechci to na něj svádět. Moje žena si často stěžovala, že nejsem doma, neposlouchal jsem ji, nežil jsem podle jejích představ. Všechny holčičky jsou rozmazlené od tatínků a když není po jejich, tak pláčou a křičí,” vylíčil Trávníček zkušenosti vipstory.cz.

Fialková se do toho vložila a přísahala, že ona taková není. „Nejsem rozmazlená, ale musí být po mém. Já si to totiž umím prosadit. Teď se snažím prosadit novou kuchyňskou linku. Pavel má rád dřevo a já kámen,” řekla jeho přítelkyně Monika. To jsme tedy zvědaví, jak tohle dopadne...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím