Nečekané přiznání krásné supermodelky Cindy Crawford. Po padesátce se potýká s vážnou životní krizí

 Celebrity 
03. listopadu 2022 13:25 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Cindy Crawford přiznala těžkou krizi Depositphotos
I slavní mají svoje problémy, i když na jejich instagramových fotkách nejsou nijak vidět. Supermodelka Cindy Crawford patří mezi ně, a rozhodla se otevřeně o svých problémech promluvit.

Šestapadesátiletá supermodelka, která patří mezi legendy módního průmyslu a je stále zavalena lukrativními zakázkami, se už několik let potýká se životní krizí, která přišla ve chvíli, kdy překročila padesátku. Cindy sice patří mezi ženy, které se rozhodly stárnout přirozeně, což jim také velmi sluší, přesto se po padesátce dostala do krize, kterou se momentálně snaží řešit.

Slavná modelka v rozhovoru pro Haute Living prozradila, že už se nakonec cítila tak špatně, že si letos konečně najala koučku, se kterou probírá všechny svoje problémy. „Letos jsem začala spolupracovat s koučkou a jedna z věcí, o kterých se mnou mluví, je čas. Konkrétně, kde pociťuji úzkosti a kde mě to stresuje,“ přiznala Cindy Crawford.

„Všichni žijeme realitu, když jsme vstoupili do těchto rolí – matka, manželka, cokoliv – což jsou všechno role, do kterých jsem se přihlásila, ale s těmito rolemi jsou spojeny věci, jako je zodpovědnost. Například v rodině jsem organizátor, jsem ta, kdo hlídá čas, jsem ta vážnější. A myslím, že je snadné se v těchto rolích ztratit a v důsledku toho se cítit introspektivně. Jako kdo jsem? Nevím. Možná právě procházím krizí středního věku,“ dodala Cindy.

Od chvíle, kdy si najala koučku, se snaží zvolnit a užívat si více zábavy. I když třeba i částečně prací, ve které je po dlouhá desetiletí tak úspěšná. „Měla jsem velké štěstí, protože jsem se svou dcerou musela dělat zábavné věci. Udělaly jsme spolu módní přehlídku Off-White v Paříži a nebylo to tak, že bych tam byla jako její máma nebo ona jako moje dcera. Obě jsme byly pozvané, abychom se zúčastnily.“

„Ale pak se vrátíš do reality, do svého života a já osobně jsem měla pocit, že jsem teď znovu zodpovědná matka. Jsem to, jsem tamto. A teď se ptám, chci v tomto bodě svého života stále být všemi těmi věcmi, ke kterým jsem se podvědomě přihlásila?“ pokračovala modelka ve svém upřímném přiznání.

Cindy Crawford, která zjevně nutně potřebuje podstatnou životní změnu, a její koučku, očividně čeká ještě hodně práce, aby se slavná supermodelka ze své krize středního věku dostala. A otázkou je, jak to vlastně zasáhne do jejího každodenního života, zejména pak do jejího dlouholetého manželství.

Crawford byla vdaná za herce Richarda Gerea od roku 1991 až do jejich rozvodu v roce 1995. A hned o tři roky později se provdala za obchodníka a bývalého modela Rande Gerbera, se kterým má dvě dětí, syna Presleyho Walkera Gerbera a dceru Kaiu Jordan Gerber, dnes už také úspěšnou modelku. Za svého manželka je tedy vdaná už dlouhých 24 let.

Nikdy se sice nepsalo o tom, že by šlo o nějaké bouřlivé manželství, ani se veřejně neřešily žádné nevěry, ale za ty roky si jistě pohledný pár prošel svými krizemi. Slavná modelka se sice snaží stárnout co nejvíce přirozeně, na rozdíl od mnoha svých kolegyň, přesto před několika lety přiznala, že pravidelně chodí na určité kosmetické procedury, včetně botoxu a vitamínových injekcí. Mírnou úpravu v obličeji od plastického chirurga si nechala udělat ale už dávno, když jí bylo teprve devětadvacet.

Autorský článek, další zdroj: New York Daily Paper

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve