Tak už i Ornella ukazuje prádlo. Skandály došly, kalhotky musí ven!

 Celebrity 
02. března 2014 13:40 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ornella vsadila na tutovku Disco Forum
Bezesporu největší česká mistryně skandálů Ornella Štiková se stala ikonou českého bulváru za velmi nechutných okolností. Svedla manžela Gábině Partyšové (který se ovšem dost ochotně nechal) a následně rozpoutala s Gábinou o Pepu mediální bitvu. Během níž prozradila opravdu mnoho podrobností, kterých bychom rádi zůstali ušetřeni.

Poté se z Ornelly stala matka. Své mediální slávy se ovšem nehodlá vzdát. A jelikož Gábina s ní diskutovat odmítá, vytáhla Ornella osvědčenou metodu, kterak si získat pozornost fotografů - ukázala kalhotky. Ani jsme si vlastně neuvědomili, že doteď to ta holka nebohá rozvracečská neměla vůbec zapotřebí, jelikož si vystačila s vytěžováním popularity svého partnera a jeho ex. Ti už se ale vůbec nesnaží. A tak Orny vsadila na tutovku a povytáhla sukýnku...

Stalo se tak, když nechala hlídat syna Quentina Pepovi a vyrazila s kamarádkou a přáteli oslavit své 21. narozeniny. A slavila je velkolepě. V podvazcích popíjela jednoho panáka za druhým a prokládala to šampaňským. "Plnoletá jsem už i v Americe, tak je potřeba to pořádně oslavit," prozradila Ornella, která vyrazila s kamarádkou Janou na diskotéku Forum do Mladé Boleslavi. "Pepa hlídá Quentina a hlavně má před operací kyčle. Má bolesti, takže by ven určitě nešel. Připili jsme si spolu sami doma, udělali jsme si romantický večer," upřesnila Ornella. Od Pepy dostala prý dárek, který si sama vybrala: "Společně jsme vybrali úžasné náušnice," dodala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve