Meghan Markle oslavila jednačtyřicáté narozeniny. Od královské rodiny dostala jen strohá blahopřání

 Celebrity 
05. srpna 2022 09:20 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Meghan dostala jen strohá blahopřání Depositphotos
Jejich vztahy jsou sice na diplomatickém bodě mrazu, přesto se královská rodina alespoň před veřejností předvedla v dobrém světle, když Meghan Markle všichni gratulovali k jejím jednačtyřicátým narozeninám.

Ty Meghan slavila 4. srpna a mezi prvními gratulanty, samozřejmě na sociálních sítích, kde si toho všimnou absolutně všichni, byli William a Kate, kteří přispěchali s fotkou, na které je Meghan na bohoslužbě, jež se konala během oslav královnina sedmdesátiletého výročí na britském trůnu. K fotce William a Kate napsali: "Přejeme vše nejlepší k narozeninám vévodkyni ze Sussexu."

To samozřejmě už na první pohled není žádné srdečné a osobní blahopřání, takže je jasné, že šlo pouze o to zachovat dekorum a potěšit fanoušky a média.

Pozadu nezůstal ani budoucí britský král, nynější princ Charles s manželkou Camillou. Taky pro gratulaci použili sociální sítě. Poměrně legrační je to, že i Charles a Camilla použili Meghaninu fotku z bohoslužby, která se velmi podobá té, kterou použili William a Kate. A k fotografii napsali pouze: "Všechno nejlepší k narozeninám vévodkyni ze Sussexu."

Takže dvě skoro stejné fotografie, velmi strohá blahopřání a sociální sítě. Co to znamená? Že vztahy královské rodiny s Meghan, a dost možná i s Harrym, skutečně nejsou dobré a celé to narozeninové šílenství bylo jen divadlem pro veřejnost přes sociální média.

A není se, co divit. V posledních týdnech vycházejí úryvky z nové knihy o Meghan, která potvrzuje některé historky, které se v královském paláci odehrály ještě v době, kdy Meghan a Harry byli součástí rodiny. A tím pádem poměrně zásadně usvědčuje Meghan ze lži.

Kniha například popisuje hádku mezi Meghan a Kate, která se měla odehrát hodiny před její svatbou s Harrym. Meghan tehdy byla obviněna, že Kate rozbrečela, ona ale médiím tvrdila, že to bylo obráceně a Kate rozbrečela ji. A jako důkaz pak přispěchala s tvrzením, že se jí dokonce Kate s kytkou v ruce nakonec přišla omluvit. Verzi s hádkou, kterou popisuje investigativní novinář Tom Bower ve své knize, už za ty roky přímo či nepřímo potvrdila řada lidí, kteří se tehdy pohybovali v okolí Meghan a Kate. Meghan podle nich měla problémy s oblečením princezny Charlotte už několik dní před svatbou a dostala doslova záchvat, když zjistila, že by družičky měly mít podle královského protokolu punčocháče. Obě ženy se kvůli tomu pohádaly a Kate rozbrečely zejména Meghaniny poznámky směrem k malé Charlotte.

Navíc je tu také fakt, že Harry míří k soudu se svou žalobou ohledně faktu, že mu britská vláda nechce platit speciálně vycvičenou ochranku. O tuto výsadu, která jinak členům královské rodiny náleží, přišel ve chvíli, kdy odešel od rodiny a odstěhoval se s Meghan do Ameriky. Harry se hodlá speciální ochranky domoci soudně, což by podle expertů v případě jeho úspěchu vedlo k tomu, že by se rázem stal nejnákladnějším členem královské rodiny, jehož ochrana stojí daňové poplatníky doslova majlant.

Takže Meghan vlastně může být ráda, že jí vůbec někdo k jejím jednačtyřicátým narozeninám blahopřál. Ona sama narozeniny oslavila v kruhu své rodiny a přátel, které v Americe má. Její osobní instagramový účet byl ve dnech okolo jejích narozenin nedostupný. Skoro to vypadá, že od chvíle, co se objevila kniha Tome Bowena, se Meghan na veřejnosti moc neukazuje.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008