Zkouška vztahu. Nicole Kidman zbytek roku s manželem trávit nebude

 Celebrity 
03. srpna 2022 10:13 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nicole a Keitha čeká odluka Depositphotos
Jsou spolu už šestnáct let a všeobecně jsou považování za jeden z nejstabilnějších manželských párů Hollywoodu. Vždy se vzájemně podporovali a vždy měli dostatek respektu jeden pro druhého. A toho teď budou potřebovat opravdu nejvíc.

Nicole Kidman a jejího manžela countryového zpěváka Keitha Urbana totiž čeká velmi obtížná část roku. Až do Vánoc se vlastně prakticky neuvidí. A to otřese každým vztahem, i když tihle dva jistě najdou způsob, jak se s touto složitou situací vyrovnat.

Keith Urban totiž vyrazil na téměř nekonečné koncertní turné The Speed of Now, na kterém bude prakticky až do Vánoc. Takže do konce roku nebude doma. Nicole Kidman je sice pověstná tím, že si občas odskočí na Keithovy koncerty, a dokonce s ním tu a tam vystoupí, tentokrát to ale zrovna dvakrát nepůjde. Kidman sice není žádnou velkou zpěvačkou, ale nazpívala několik filmových písní, především pak pro muzikálový film Moulin Rouge.

Jedinou útěchou pro tento sympatický manželský pár je fakt, že Urbanovo turné končí 17. prosince v Austrálii, kde mají oba svoje kořeny a žijí tam jejich rodiny, takže je pravděpodobné, že se tam nakonec celá rodina sejde a stráví u protinožců vánoční svátky. U této dvojice by to nebylo nic neobvyklého.

Nicole a Keitha tak čeká manželství přes telefon, a to není snadné pro nikoho. Tentokrát si totiž i oscarová herečka naplánovala nabitý pracovní program, takže jen těžko sedne s dětmi na letadlo a odletí přes půl světa navštívit manžela.

Nicole Kidman to s herectvím v posledních měsících doslova rozjela. Natočila hned několik projektů, včetně The Northman, Being the Ricardos, Nine Perfect Strangers a Roar, a co víc, natáčet bude spoustu dalších. Právě nyní natáčí televizní seriál Expats, který navíc zároveň také produkuje. Má se také objevit v pokračování Aquamana, který se má dostat do kin během příštího roku a pracovat má i na animovaném filmu s názvem Spellbound. A v přípravách jsou ještě další dva projekty, o nichž zatím nejsou podrobnější informace.

Pro Nicole Kidman a Keitha Urbana to tedy bude dozajistá ohromná zkouška jejich manželství. Tihle dva se potkali v roce 2005 náhodou na jedné společenské akci pořádané v Los Angeles pro Australany. A pak už to byl fofr. Hned o rok později se vzali ve své rodné Austrálii, konkrétně v Sydney. O dost let později herečka přiznala, že se vlastně v době svatby ani pořádně neznali, a začali se poznávat až během manželství. Poznali se jistě dobře i během jejího těhotenství a v roce 2008 Nicole porodila jejich první dceru Sunday Rose. Ta druhá, které dali jméno Faith, se narodila o dva roky později přes náhradní matku.

Kidman se narodila v Honolulu, které patří pod Spojené státy, její rodiče jsou ale Australané, a proto má herečka obě občanství a do Austrálie se často vrací. Po rozvodu s Tomem Cruisem, se kterým má dvě adoptované děti, randila s opravdu velmi rozdílnými muži. Například se spekulovalo o tom, že měla poměr se svým hereckým kolegou Judem Lawem během natáčení filmu Cold Mountain, nebyla to ale pravda a Kidman později na bulváru vysoudila tučné odškodnění. Pak skutečně několik let chodila s Lennym Kravitzem, se kterým se dokonce zasnoubila, ale nakonec jim to neklaplo. Spojována byla chvíli i s rapperem Q-Tipem, než potkala lásku svého života – Keitha Urbana.

Autorský článek, další zdroj: Hello

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47