Michelle Pfeiffer přišla o práci. Bude mít více času užívat si svou luxusní vilu v Los Angeles za půl miliardy korun

 Celebrity 
04. srpna 2022 14:48 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michelle Pfeiffer se těšila, že si zopakuje roli první dámy Betty Ford Depositphotos
Herečka Michelle Pfeiffer na svém instagramovém účtu tu a tam ukáže nějakou fotku ze své krásné vily v Pacific Palisades, v Los Angeles. Dům, který s manželem Davidem E. Kellym koupila v roce 2020, je doslova synonymem luxusu.

Michelle Pfeiffer s manželem za dům zaplatila tučné peníze. V přepočtu je koupě domu stála přes půl miliardy korun a není se, co divit. Kromě toho, že dům stojí na velmi prominentním místě, kterým Palisades rozhodně je, má také šest ložnic, dokonce jedenáct koupelen, samozřejmě nechybí ani bazén, tělocvična nebo garáž pro čtyři auta.

Dům z venku vypadá spíš jako malý zámek, uvnitř ale Michelle zvolila moderní zařízení. Nestárnoucí herečka tak má důvod, proč se svým stále ještě novým útočištěm chlubit na internetu. Nedělá to tedy rozhodně záměrně, ale protože je milující majitelkou exotické kočky, ráda se pochlubí fotkami, na kterých její mazlíček rozhodně nechybí.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

 

Na instagramovém účtu Michelle Pfeiffer se tak například objevila i fotka, na které se její kočka schovává v pečlivě uspořádané skříni s oblečením hereččina manžela. Společně si tedy užívají svého nového domova, protože ty staré se nakonec Michelle rozhodla prodat.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

 

A nebylo to vůbec jednoduché. Svůj původní domov prodávala dlouhé dva roky, nicméně za něj dostala o něco víc, než musela zaplatit za sídlo v Palisades. Tam navíc už jeden menší dům měla, ale nepodařilo se jí ho prodat za požadovanou cenu a nakonec na něm tratila desítky milionů korun.

Nového domu si teď Michelle Pfeiffer užije o něco víc, než si asi myslela. Před několika dny přišly totiž zprávy o tom, že televizní stanice Showtime zrušila pokračování seriálu The First Lady. V něm Michelle hrála bývalou americkou první dámu Betty Ford a za své herecké výkony byla velice oceňována. Kladné kritiky měl i výkon Gillian Anderson, která v seriálu také hrála. Měla roli další první dámy Eleanor Roosevelt. Jenomže u diváků to nebyl zrovna dvakrát oblíbený seriál, a tak se stanice rozhodla v jeho natáčení nepokračovat.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

 

Pravděpodobně šlo ale o poměrně drahý seriál, protože kromě Pfeiffer a Anderson v něm hrála celá řada známých herců, včetně Violy Davis, Aarona Eckharta, Dakoty Fanning nebo Kiefera Sutherlanda. Zrušení seriálu je tedy pro Michelle Pfeiffer hodně špatnou zprávou a zřejmě ji čeká delší herecká přestávka, než se zase objeví něco nového.

Nicméně Michelle stihla natočit už snímek Ant-Man and the Wasp: Quantumania, který se má v kinech objevit příští rok, ale tam má jen jednu z vedlejších rolí, což znamená, že honorář jí jistě nevynahradí ztrátu celého seriálu. Někdy příští rok by měla točit snímek Wild Four P´Clock, kde sice hlavní roli má, ale jde o menší film, který nemá blockbusterové ambice. A zajímavé je, že u jejího jména v produkčním plánu nefiguruje Maleficent 3, kde Michelle Pfeiffer zářila po boku Angeliny Jolie. Ta naopak tento film už ve svém produkčním plánu má. Není tedy jasné, zda Michelle přišla o roli i v tomto fantasy velkofilmu, nebo zda se jedná zatím jen o informační chybu.

Pomoc své ženě zřejmě neposkytne ani její manžel David E.Kelly, který je velice uznávaným hollywoodským scénáristou a producentem. Tihle dva jsou spolu už od roku 1993, ale dodržují zásadu, že spolu nepracují. Přitom by Kelly pro svou ženu měl jistě rolí dost. Stojí totiž za velmi prestižními projekty, ať už jde o oceňované Sedmilhářky nebo sérii Mělas to vědět, ze starších dob stojí za připomenutí seriály Ally McBeal, Nemocnice Chicago Hope nebo Mystery, Alaska, legendární hokejový film, ke kterému napsal scénář.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008