Spice Girls už dávno nefungují, pořád ale vydělávají obrovské peníze. Nejbohatší z nich je na celé čáře Victoria Beckham

 Celebrity 
01. srpna 2022 12:38 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Byly ve Spice Girls a dnes žijí v luxusu Depositphotos
Byla to a vlastně stále je neslavnější dívčí skupina všech dob. I když vydala jen tři desky a pak se úspěšně rozpadla. Tu a tam se v posledních desetiletích dokázala dát dohromady na koncertní turné, ať už v plné sestavě, nebo ne. Jejich písničky se stále hrají po celém světě a dnes jsou ze Spice Girls ženy v tom nejlepším věku, které na své tehdejší slávě stále dokáží vydělat.

Spice Girls jsou zkrátka fenomén, který nepřestává bavit fanoušky po celém světě. Po rozpadu skupiny se všechny členky pokoušely o sólovou hudební kariéru, některé měly větší úspěch, jiné menší. Nic už ale nebylo jako Spice Girls, nicméně všechny dokáží dodnes na této značce luxusně vydělávat. Jedna ze Spajsek, jak se jim u nás, v Čechách, hezky říkalo, ale doslova válcuje zbylé členky skupiny.

Nejhůř, ale samozřejmě v uvozovkách, je na tom Mel B. I ona se pokoušela o sólovou dráhu, ale nebyla moc úspěšná, a tak začala budovat televizní kariéru. Objevila se v mnoha seriálech, tančila i moderovala v britské verzi Stardance, porotcovala v hudebních talentových soutěžích, a dokonce se úspěšně objevila i na Broadwayi. V současné době disponuje majetkem v přepočtu 144 milionů korun a je v podstatě "nejchudší" Spice Girl.

Mel C, vlastním jménem Melanie Chisholm, která byla vždy považována za nejlepší zpěvačku z celé pětice, je na tom už o poznání lépe, ostatně měla taky nejúspěšnější sólovou kariéru. Vydala celkem osm sólových alb a dodnes se hraje i její duet s Bryanem Adamsem. Mel C proto disponuje v přepočtu zhruba 720 miliony korun a obvykle je to právě ona, kdo se vždy snaží dát kapelu dohromady na nějaké comebackové turné.

Ještě bohatší je, pro mnohé možná dost překvapivě, nenápadná blondýnka Emma Bunton, která má přezdívku Baby Spice. Oproti Mel C neměla tak úspěšnou sólovou dráhu, ale daří se jí v televizi, respektive také v různých talentových reality show a v poslední době se také prosazuje jako herečka. Její majetek je spočítán na 960 milionů korun.

A blíží se finále. Druhou nejbohatší Spice Girl je Geri Halliwell, která má v současné době zhruba miliardu korun. Měla přezdívku Ginger Spice pro své zrzavé vlasy a byla to právě ona, kdo z kapely odešel jako první, přesto se vždy poctivě na všechna comebacková turné vrátila. I ona zkoušela sólovou kariéru a měla střídavé úspěchy a i ona se hodně živila televizí. Teď už ale vydělávat peníze moc nepotřebuje, protože se před lety vdala za Christiana Hornera, šéfa stáje F1 Red Bull.

No a už je jasné, že nejbohatší Spice Girl, a to skutečně na celé čáře, je Victoria Beckham. O té se sice vždy říkalo, že vlastně vůbec neumí zpívat, přesto se Victoria po rozpadu skupiny pokusila o sólovou dráhu. Moc úspěšná ale nebyla a raději se vrhla po hlavě do módního průmyslu. Ve Spice Girls měla přezdívku Posh, ale s kapelou v posledních letech nechce mít nic společného a posledního comebackového turné se už neúčastnila.

Samozřejmě, že jak Victorii, tak ostatním členkám Spice Girls stále chodí každý rok tučné honoráře z písniček, které se hrají v rádiích a videoklipů, které se vysílají na hudebních televizních stanicích. Přesto Victoriino jmění pochází především z jejího podnikání v módním průmyslu. Začala jako klasická módní návrhářka, která postupně svoje módní impérium rozšiřovala, co to jen šlo. Dnes si pod značkou Victoria Beckham můžete koupit sluneční brýle, kabelky a další doplňky. A dokonce i parfémy a kosmetiku. Není se tedy, co divit, že jmění Victorie Beckham je odhadováno v přepočtu na zhruba 11 miliard korun.

Autorský článek, další zdroj: Just Jared

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod