Ester Janečková z Pošty pro tebe o sobě zase dala vědět! Prý se jí stala velká tragédie!

 Celebrity 
12. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ester Janečková neprožívá poslední roky zrovna veselé věci, přesto médiím řekne vše! archiv Facebook
Ester Janečková je některým divákům příjemná, některým méně. Nejprve všem médiím cpala tragédii své rodiny, kdy se její synovec oběsil prý proto, že se nemohl vyrovnat se svou sexuální orientací a někteří se mu posmívali. Teď zase přišla moderátorka s další "tragickou" informací.

O Janečkové by asi česká média jen těžko psala a mluvila, kdyby jí neobcházely smutné události. Zatímco každá jiná ženy by to, že přišla o dítě tajila a svěřila se možná tak pár nejbližším, Janečková s tím jde do světa.

Její poslední vytoužené dítě zemřelo ještě před tím, než se narodilo. Jistě velká tragédie pro ženu. Proč s tím ale vůbec jde na veřejnost? Navíc v poměrně pokročilém věku, asi nemajíc příliš rozum, si chtěla pořídit ještě další dítě. Bohužel to dopadlo špatně.

Matka tří dětí Cyrila, Krištofa a Sáry chtěla mít ještě miminko. Jenže dítě po čtyřicítce může být pro ženu rizikem. A také se tak stalo.

„Jenže na Štědrý den jsem měla divný pocit a na Silvestra už miminku netlouklo srdíčko. Bylo to hrozné. Strašně těžké,“ promluvila o svém neštěstí v Blesku pro ženy.

O miminko bohužel přišla. „Kdyby to vyšlo, měla by nyní Sára o dva roky mladší sestřičku," svěřila se moderátorka s tím, že si s manželem tedy alespoň na dálku adoptovali holčičku Lejlu z Keni, které vybrali jméno po moderátorčině kamarádce Lejle Abbasové.

To, že to nemá Ester Janečková v poslední době lehké, je samozřejmě velmi smutné. Ale "hysterii" s kterou všem nutila tragický případ jejího synovce, který spáchal sebevraždu, byl až příliš tlačením na pilu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008