Hyenismus s nemocným Jiřím Pomeje! Věřitelé se bojí, že jim umře, tak přitvrdili!

 Celebrity 
24. dubna 2017 04:50 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje se bude léčit z rakoviny a věřitelé doufají, že se uzdraví! Archiv Nova
Tomu se říká pořádný hyenismus. Jen chvíli poté, co herec a bývalý producent Jiří Pomeje oznámil, že trpí rakovinou hrtanu, slétli se na něj věřitelé jako supi a chtějí z něj vytřískat co nejvíce. Doslova se prý bojí toho, že by nemusel léčbu přežít, a oni tak přijdou o peníze!

Jiřího Pomeje nyní čeká ozařování. Až po něm se rozhodne, co bude dál, zda bude muset podstoupit nějakou další léčbu. Ozvali se tací, od kterých by to herec a dabér nečekal, ale jak v dobrém, tak špatném slova smyslu. 

„Když vyšlo, že mám rakovinu, většina exekutorů se zachovala nanejvýš citlivě a slušně. Za to jim jsem vděčný. Pochopili, že teď nemůžu pracovat, když jsem prakticky přišel, a doufám, že dočasně, o svůj pracovní nástroj, tedy o hlas. Pak tu ale jsou jedni vymahači, kteří se zachovali opravdu drsně,“ řekl, pro Super.cz nemocný Pomeje.

Zcela jistě každému, komu lékaři oznámí podobnou zprávu, není dvakrát veselo. A ještě, když přijdou ti, kteří chtějí peníze, tak to člověku neudělá dobře. 

„Asi mají strach, že umřu a že dluh nesplatím. Ale přitom by mi spíš měli držet palce, abych se v klidu a úspěšně vyléčil a mohl dál splácet. Mrtvý bych jim byl na nic, s manželkou máme samozřejmě předmanželskou smlouvu, takže z ní nic nevymůžou, kdyby to dopadlo špatně,“ podotkl Pomeje. 

Ten doufá, že věřitelům bude moct vše doplatit, tedy jinak řečeno - že se uzdraví. Nyní nemá jiné myšlenky, než právě na to, aby léčba byla úspěšná! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47