Hvězda Akt X Gillian Anderson má pořádně turbulentní milostný život. Přiznala sex se ženami a už podruhé se vrátila ke stejnému chlapovi

 Celebrity 
26. dubna 2023 08:18 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Skoro tři roky po rozchodu jsou Gillian Anderson a Peter Morgan zase spolu Depositphotos
Hvězda Akt X Gillian Anderson má opravdu pořádně turbulentní milostný život. Už byla dvakrát vdaná a také několik let randila se ženou. A teď se navíc už podruhé vrátila k muži, se kterým se rozešla před třemi lety.

Emoce hereček jsou zkrátka nevyzpytatelné, a tak je Gillian Anderson zase zpátky se scénáristou a hlavou úspěšného seriálu Koruna Peterem Morganem. Tihle dva se rozešli v roce 2020 a Morgan se okamžitě vrhnul do náruče Jeminy Khan, i když Gillian tvrdila, že za rozchodem nebyl nikdo jiný. Morganovi to ale s Jeminou vydrželo jenom rok, zatímco Gillian Anderson se tvářila, že už žádného muže ve svém životě nechce. Ostatně s Morganem, se kterým chodila od roku 2016, ani nikdy nebydlela.

Teď jsou ale zase spolu, což je pro oba za sedm let tedy druhý pokus o úspěšný vztah. Po rozchodu v roce 2020 oba tvrdili, že zůstali dobrými přáteli, ale zjevně se z dobrého přátelství zase vyvinul romantický vztah, nebo alespoň další pokus o něj. Otázkou je, zda má pro Gillian a Petera vkročení do stejné řeky nějakou budoucnost.

Čtyřiapadesátiletá Gillian Anderson má totiž poměrně turbulentní milostný život odjakživa. Poprvé se vdávala už v šestadvaceti, kdy si brala Clydea Klotze, asistenta uměleckého ředitele seriálu Akta X. Byl to exotický buddhistický obřad na Havaji na Nový rok. Jejich dcera, Piper Maru, se narodila v září téhož roku, ale manželství bylo rozvedeno v roce 1997, takže to byla poměrně rychlovka.

O deset let později se konala další exotická svatba, tentokrát na ostrově Lamu u pobřeží Keni. Gillian Anderson se tam provdala za dokumentaristu Juliana Ozanna. A jejich rozchod sama herečka oznámila o dva roky později. Takže to bylo ještě rychlejší, než její první manželství. Následně Gillian Anderson měla vztah s obchodníkem Markem Griffithsem, se kterým má dvě děti, Gillian ale vztah ukončila v roce 2012.

Ve stejném roce promluvila Gillian Anderson v rozhovoru pro časopis Out o svém dlouhodobém vztahu s dívkou na střední škole. Později také řekla CBS News, že chodila s jinými ženami, ačkoliv většina jejích vztahů byla s muži. V pozdějších rozhovorech pro různá média se ale jasně vymezovala jako heterosexuálka, aby nakonec v roce 2015 v dalším rozhovoru připustila, že by se nebránila myšlence na vztah se ženou, když dodala: „Pro mě je vztah o lásce k jiné lidské bytosti; její pohlaví je irelevantní.“ A něco podobného dokonce zopakovala v roce 2018, když The Times řekla: „Příští rok bych mohla být se ženou. To je to, kdo jsem. Nemám s tím absolutně žádný problém a je mi úplně jedno, jestli s tím mají problém ostatní.“

Nic z toho ale Gillian Anderson, alespoň ne oficiálně, nenaplnila. Od roku 2002 bydlí se svými třemi dětmi v Londýně, a zda si něco začala s nějakou ženou, než přišel na řadu scénárista Peter Morgan, si případně nechala pro sebe.

Autorský článek, další zdroj: Daily Mail

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47