Rodina herce Jandáka už propadá beznaději. Za nalezení psa dokonce zvýšila odměnu o desítky tisíc

 Celebrity 
14. května 2022 10:48 / René Černý
  4
📷
7 fotografií v galerii
Vítězslav Jandák stále s rodinou pátrá po jejich psím miláčkovi Arnym Se svolením V. Jandáka
Už déle než měsíc hledá herec a bývalý politik Vítězslav Jandák a jeho rodina svého miláčka. Jde o šlechtěného německého ovčáka Arnyho, který zmizel z jejich pozemku na Třeboňsku. Hercův syn, televizní producent Vítězslav Jandák mladší už dokonce po několikáté zvýšil odměnu.

Ten, kdo  přivede nešťastnou rodinu na stopu nebo jim psa vrátí, dostane ihned 75 000 korun. Jandákovic rodina, pro které je Arny členem rodiny, už propadá beznaději.

"Je to už hrozně dlouho, ale pořád věříme, že se Arny najde. Trhá nám to srdce a kdo kdy měl psa a měli ho jako člena domácnosti, jistě chápe, co to pro nás znamená," svěřil se inStory.cz Vítězslav Jandák.

Jeho syn, Vítězslav mladší, který se stará o medializaci v pátrání po německém ovčákovi, zvedl odměnu, a to potřetí. Zatím se ale nenašel nikdo, kdo by jim řekl jedinou indicii, která by pomohla najít ztraceného psa.

"Obvolali, obeslali jsme snad všechny instituce, firmy, podniky, útulky, spolky jak tady na jihu Čech, tak vedle v Rakousku, protože je to za hranice z chalupy asi osm kilometrů. Plakáty s fotkou jsou všude, hlásí to obecní rozhlasy, vědí to veterináři, myslivci, policisté, prostě všichni, ale nic. Je to divné," říká Jandák mladší.

Přestože naděje na nalezení psa je čím dál menší, on i jeho rodiče, ale i sestra stále doufají, že se Arny najde. "Letos oslavím půlkulatiny a byl by to pro mně ten nejkrásnější dárek na světě, kdyby se Arny našel. Proto, pokud ho někdo má doma a ví, že je náš, prosíme ho, aby nám ho vrátil. Ať si uvědomí, jak by bylo jemu," prosí herec a bývalý politik Jandák.

Je ale stále možné, že ho má někdo, kdo psa našel, nesleduje sociální sítě a příliš ani média a netuší, že jde o asi nejhledanějšího psa posledních týdnů. Arny přitom zmizel z oploceného pozemku u Chlumu u Třeboně, odkud se dostal přes plot, nejspíš za hárající fenou. 

Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008